Tratament Alexandre Eram. Sotul Andreei Esca inca se recupereaza dupa o lupta cumplita cu COVID-19. Dintr-un barbat inalt, bine facut si sanatos tun, a ajuns la un pas de moarte. Mai mult decat atat, felul in care arata acum a socat-o pe sotia lui. Se pare ca Eram a slabit aproximativ opt kilograme in perioada in care a stat la Terapie Intensiva.

Corpul lui este plin si de vanatai, cauzate de numeroasele injectii facute de asistentele medicale. Cum a reusit intr-un final sa supravietuiasca? Raspunsul la aceasta intre bare l-a oferit chiar Andreea Esca, in interviul de la PRO TV.

Tratament Alexandre Eram. Cum a fost salvat, de fapt, sotul Andreei Esca

„Plămânii lui au fost afectați într-un timp extrem de scurt. A stat multe zile la terapie intensivă, a fost pe ventilație mecanică. Îmi spunea, atât cât a putut să mai vorbească,  «nu mai pot, este groaznic, cred că așa arată Iadul». Aveam senzația că văd un film îngrozitor, așteptam să mă trezească cineva să-mi spună că nu e adevărat. I s-a propus să facă transfuzie cu plasmă și bine că a acceptat pentru că după a început să i se îmbunătățească starea de sănătate”, a povestit Andreea Esca, conform click.ro.

CTP, reactie vehementa dupa ce Andreea Esca a anuntat ca a avut COVID: A fost o amatoare

Tratament Alexandre Eram. Cristian Tudor Popescu crede ca Andreea Esca a salvat vieti prin mesajul puternic pe care l-a transmis.

„Andreea Esca este o profesionista a stirilor care frizeaza mereu perfectiunea. Acum n-a mai fost profesionista. A fost amatoare, in sensul profund al radacinii acestui cuvant, si anume acela de a iubi. Cred ca Andreea Esca a salvat in aceasta seara, fara sa fie medic si preot, niste vieti si suflete prin ceea ce a spus si cum a spus”, a spus Cristian Tudor Popescu, potrivit republica.ro.

Tratament Alexandre Eram. Mai mult, jurnalistul sustine ca pana si cei mai negationisti oameni se vor convinge ca virusul este real.

”Cred ca pana si cei mai capatanosi, ca sa nu ii numesc altfel, dintre cei care refuza sa creada ca exista acest virus, au fost convinsi. Nu poti sa treci peste asta, oricat de manipulat si indoctrinat ai fi!”, a subliniat jurnalistul.

loading...