Filmarile pentru serialul Las Fierbinti au fost sistate la inceputul lunii martie, cand s-a decretat starea de urgenta, dar au reinceput in luna iunie. Producatorii au pus la punct fiecare detaliu, pentru ca actorii si echipa de productie sa nu fie expusi la COVID-19.

Potrivit libertatea.ro, actorii si membrii echipei de paza si protectie au fost testati primii, apoi s-a asigurat perimetrul zonei de filmare, astfel incat personalul sa se intersecteze doar atunci cand au loc filmarile.

Mihai Bobonete a marturisit ca totul s-a schimbat pe platourile de filmare de la Las Fierbinti. Actorul sustine ca toata echipa a fost testata COVID, iar atmosfera este destul de trista.

“Am inceput filmarile, dar e foarte ciudat totul. Ne-au testat pe toti. Stau mereu cu masti. E foarte greu pentru ca noi, inainte, eram ca o familie acolo, mancam impreuna cu oamenii din echipa de productie, acum e o banda trasa, mancam pe rand, fiecare in rulota lui. Nu ne intersectam niciodata la masa, e o schema foarte ciudata. Noi, filmand de atatia ani, am devenit o familie, suntem foarte apropiati si acum e destul de trist”, a marturisit actorul pentru sursa citata.

Mai mult, Mihai Bobonete a glumit pe seama situatiei sale actuale si spune ca nimeni nu-i mai face favoruri, pentru ca oamenii cred ca are multi bani.

“In primii ani de serial, ca anul acesta se fac 10 ani, in primii 4-5 ani primeam reduceri. La piata imi puneau cativa cartofi in plus cand cumparam. Acum, in ultimii 5 ani, cand deja s-a scris prin presa ca castigam averi impresionante, s-a schimbat situatia. Acum, cand ma recunosc in piata, ma trag la cantar ca zic ca am bani multi. Promotii n-am mai vazut de mult”, a povestit amuzat actorul de la Pro TV.

Cine este sotia lui Dorel din Las Fierbinti. Mihai Rait si Ana Maria au un fiu impreuna

Robi din Las Fierbinti a dat in judecata Politia Romana. A castigat procesul

Celentano, cel mai bine platit actor din Las Fierbinti. Cati bani incaseaza Adrian Vancica pentru un singur episod

loading...