Mihai Margineanu. Il stii datorita melodiilor lansate sau sub numele de Ardiles din Las Fierbinti. Sigur ai auzit de multe ori de numele lui. Dupa ce s-a ridicat starea de urgenta si Romania a intrat oficial in starea de alerta, Margineanu a luat o decizie radicala si neasteptata.

Actorul de la PRO TV si-a luat familia, a inchiriat o barca si acum se afla in larg, departe de pericolul pandemiei. A fost nevoit sa ocoleasca mai multe tari pana sa ajunga unde isi dorea. Margineanu nu regreta insa gestul neasteptat.

Mihai Margineanu a plecat din tara. Anuntul facut de Ardiles din Las Fierbinti

”Sunt plecat de acasa cam de o luna. Am plecat in Spania via Sofia, pentru ca zborurile din Romania catre Spania erau interzise in detrimentul total al Aviatiei Romane. Desi autocarele si trenurile mergeau catre Vest absolut normal. Din Madrid am plecat acum doua zile, in zbor cu Iberia catre Atena, completand formularul-cerinta al autoritatilor grecesti. Nu am fost vreo secunda lezat de masurile spaniolilor sau ale grecilor.

Acum, sunt undeva pe mare pe o barca mica langa familia mea aventuroasa. Eu conduc barca, eu comand, eu execut. Ieri seara am cinat pe insula Idra – este plin de turisti, dar total lipsita de rusi, chinezi si americani, iar noi patru eram singurii romani printre greci”, a povestit pe Facebook Mihai Margineanu, conform click.ro.

”Am auzit ca in tara sunt din ce in ce mai multi depistati pozitiv la Covid si ca Arafat vrea o noua stare de urgenta. Am auzit ca litoralul romanesc e plin de petreceri si ca vedete multe s-au pricopsit cu Covid. Aud ca o cunostinta de-a mea s-a programat la test de Covid, n-a ajuns sa-l faca pentru ca n-a putut sa se duca, dar a primit acasa analizele precum ca e pozitiv la Covid.

Aud si tot aud, fara sa cred mai nimic din tot ce aud pentru ca habar nu am ce sa cred. Mi s-au anulat din nou cateva concerte si crede-ma ca le-as fi anulat eu daca lucrurile merg asa prost. Dar oare merg prost sau oare nu merg prost? Am ajuns la Caragiale! El a inventat  “eu cu cine votez”?  Si eu ce sa cred? Ca nici la stiri nu e vreo treaba!”, a mai spus Margineanu.

loading...