Familia lui Raed Arafat. Cei de la Centrul Român pentru Jurnalism de Investigație au mers in orasul Nablus din Palestina, Aici au incercat sa afle care sunt originile lui Raed Arafat. Verisorul primar al lui Raed, Nasir Arafat, a acceptat sa discute cu jurnalistii. El este cel care a dezvaluit cine sunt, de fapt, parintii fondatorului SMURD.

Familia lui Raed Arafat. Cine sunt, de fapt, parintii lui

Arafat provine dintr-o familie instarita, care s-a ocupat de afaceri de-a lungul timpului. Au detinut peste un sfert din proprietatile imobiliare din oras. Din pacate, cele mai multe dintre ele sunt acum in ruina. Rudele lui Arafat sunt negustori educati, caci au studiat la universitati de prestigiu. Printre acestea se numara Harvard si Cambridge, conform fanatik.ro.

Familia lui Raed Arafat. Initial, afacerile acestora erau axate pe comertul cu haine. Dupa o vreme, au ales sa se concentreze pe fabricile de sapun. Din cele patru detinute cu ani in urma, acum familia lui Arafat mai detine o singura fabrica. Surprinzator, faptul ca a ales medicina i-a adus probleme lui Raed Arafat. Asta desi chiar tatal lui a lucrat pe ambulanta. Daud Arafat spera ca fiul lui sa ii preia afacerile.

Asa arata una dintre proprietatile detinute in trecut de catre rudele lui Raed Arafat. Sursa foto: linx.crji.org

Secretul lui Raed Arafat. De ce nu are, de fapt, o sotie

Familia lui Raed Arafat. El este cel care a creat SMURD-ul in Romania, omul care a devenit un simbol pentru tara. Astazi, este una dintre figurile centrale in plina pandemie. Gestioneaza o situatie fara precedent pentru tara noastra. Insa putini stiu detalii despre viata lui personala.

Fire extrem de discreta cand vine vorba despre acest aspect, Raed Arafat a decis totusi sa isi deschida sufletul. A marturisit la TV, intr-un interviu, care este adevaratul motiv pentru care nu s-a casatorit pana acum.

CITESTE AICI TOATA DECLARATIA.

loading...