Andreea Esca a anuntat, intr-un interviu pentru Pro TV, ca atat ea, cat si sotul si fiul sau au fost infectati cu noul coronavirus. Alexandre Eram a trecut prin clipe grele, fiind internat la terapie intensiva.

”Da, am fost bolnava de Covid-19, atat eu, cat si sotul meu si unul dintre copii, si mulțumita lui Dumnezeu si medicilor extraordinari, alaturi de care am trecut in aceasta perioada nefericita, suntem bine si avem un rezultat negativ astazi, toți 3” – a spus Andreea la Stirile Pro TV.

Cristian Tudor Popescu crede ca Andreea Esca a salvat vieti prin mesajul puternic pe care l-a transmis.

„Andreea Esca este o profesionista a stirilor care frizeaza mereu perfectiunea. Acum n-a mai fost profesionista. A fost amatoare, in sensul profund al radacinii acestui cuvant, si anume acela de a iubi. Cred ca Andreea Esca a salvat in aceasta seara, fara sa fie medic si preot, niste vieti si suflete prin ceea ce a spus si cum a spus”, a spus Cristian Tudor Popescu, potrivit republica.ro.

Mai mult, jurnalistul sustine ca pana si cei mai negationisti oameni se vor convinge ca virusul este real.

”Cred ca pana si cei mai capatanosi, ca sa nu ii numesc altfel, dintre cei care refuza sa creada ca exista acest virus, au fost convinsi. Nu poti sa treci peste asta, oricat de manipulat si indoctrinat ai fi!”, a subliniat jurnalistul.

Andreea Esca: La mine au apărut simptomele după vreo 5 zile

Lucrurile au fost foarte ciudate, nu știu dacă neapărat complicate, dar niciodată nu te aștepti să ți se întâmple ție, oricum ar fi, și primul care s-a îmbolnăvit în familia noastră a fost soțul meu. Avea de 2 zile febră foarte mare, pe care inițial am asociat-o cu o problemă mai mult gastrică. Ne-am gândit că poate are o enterocolită sau, cine știe, chiar o toxinfecție alimentară, pentru că el de obicei atunci când avea orice fel de probleme cu stomacul făcea și febră.

Numai că mi s-a părut ciudat că era aproape a 3-a zi în care făcea febră și era febră foarte mare, aproape de 40 de grade. De obicei, când pățea așa ceva, se întâmpla o singură noapte în care avea, nu știu, febră 38, și a doua zi era în regulă. Atunci ne-am impacientat și am chemat salvarea. Ne-am făcut testul de coronavirus. El a ieșit pozitiv, eu am ieșit negativ. Bineînțeles că imediat a fost dus la spital. Eu, bineînțeles că am hotărât, chiar dacă aveam un rezultat negativ, pentru că avusesem contact cu cineva care avusese un rezultat pozitiv, să rămân în izolare pentru 14 zile și să-i fac testul și băiatului nostru care locuiește cu noi.

I-am făcut acest test și lui Aris și a ieșit și el cu un rezultat pozitiv, el până în acel moment neavând niciun alt simptom, decât îmi spunea că îl deranjează puțin gâtul, că crede că e roșu în gât, dar că nu ceva semnificativ, nu febră. Așa că în a doua zi după ce a fost internat Alex, l-am internat și pe Aris, și a făcut și fiica mea testul, deși ea nu locuiește cu noi și nu avusesem prea mare contact, dar ca să fim siguri și să nu punem pe nimeni în pericol în jur și-a făcut și Alexia testul și i-a ieșit negativ. Iar ei doi, după cum ți-am spus, s-au dus și s-au internat imediat la spitalul Victor Babeș din București, amândoi în același salon.

La mine au apărut simptomele după vreo 5 zile. Să spun sincer, mă miram că eu nu am, mi se părea cumva ciudat, pentru că noi suntem, da, în aceeași casă și mi se părea ciudat că mie mi-a ieșit rezultatul negativ. Dar eram hotărâtă, bineînțeles, și conform protocoalelor și, pentru că așa gândeam că este bine, după 7-8 zile să refac oricum testul, să vedem ce se întâmplă, dacă nu cumva se pozitivează între timp, pentru că ei plecaseră din casă amândoi cu un rezultat pozitiv.

CITESTE AICI INTERVIUL COMPLET

loading...