Fiul lui Ion Iliescu. Putini romani au idee cine este, de fapt, copilul secret al fostului presedinte al Romaniei. Nina si Ion Iliescu au fost de nedespartit o viata intreaga. S-au cunoscut cand aveau doar 18 ani si erau elevi de liceu. Ii desparte o singura zi diferenta ca varsta, dar ii uneste o tragedie. Ambii si-au pierdut tatal la doar 15 ani. Primul lor sarut a fost in Gradina Cismigiu, acolo unde au revenit mereu cu drag.

Cu toate ca s-au iubit o viata intreaga, cei doi nu au avut parte de un copil biologic. Insa, in anii ’70, Ion Iliescu lua „de suflet” cum se zice in popor, pe Mihai Bujor Sion. Acesta a ramas orfan de ambii parinti, in urma unui accident aviatic. Asa a ajuns sa ii cunoasca pe Ion si Nina, iar viata lui s-a schimbat total, devenind copilul secret al lui Ion Iliescu.

Fiul lui Ion Iliescu. Cine este, de fapt, copilul lui secret

“După moartea tovarasului sau de la PCR, desi nu l-a infiat cu acte, Ion Iliescu i-a fost tutore si mentor tanarului Sion, ramas orfan – de fapt – de ambii parinti, in avionul prabusit intre Sibiu si Caransebes murind si mama lui”, scria la vremea respectivă ziarul Cotidianul, conform ciao.ro.

Ion Iliescu i-a calauzit pasii lui Mihai Bujor Sion si in cariera profesionala. Dupa instalarea ca presedinte al Romaniei, Ion Iliescu l-a luat la Palatul Cotroceni pe «fiul» sau adoptiv, numindu-l la inceput in functia de sef al Cancelariei Prezidentiale si ulterior in cea de consilier prezidential pe probleme economice”, au adaugat cei de la Cotidianul, conform sursei mentionate anterior.

Mihai Bujor Sion (foto dreapta) a ales tot o cariera in politica. Sursa foto: stirilekanald.ro

Fiul lui Ion Iliescu. Dupa ce a ocupat mai multe functii cata vreme Ion Iliescu a fost presedinte, intr-un final s-a reorientat spre diplomatie. Nu i-a mers deloc rau nici in viata amoroasa. A fost casatorit mai bine de 20 de ani cu frumoasa actrita Ioana Pavelescu, mama Mariei Marinescu. De altfel, Sion a fost ca un tata pentru ea, cu toate ca nu erau rude de sange.

Din pacate insa, uneori inima ne da batai de cap. Mariajul frumos a luat sfarsit cand in viata lui Mihai Bujor Sion a aparut o tanara fermecatoare de doar 24 de ani. Laura Maria Iordache s-a facut remarcata in cadrul emisiunii Next Top Model, unde a participat impreuna cu sora ei.

loading...