Anca Turcasiu a anuntat ca printr-un mesaj pe Facebook ca a divortat. Cantareata spune ca merge mai departe cu fruntea sus si nu va raspunde nimanui cu privire la acest subiect.

”Am divortat! Am divortat de barbatul pe care l-am ales sami fie sprijin! Suflet pereche! In bratele caruia am crezut ca voi imbatrani! Dar viata iti ofera lectii de invatat! Ne nastem sa primim lectii! Merg mai departe cu fruntea sus, convinsa ca sunt iubita de Dumnezeu si de voi si astept de acum inainte liniste, echilibru, iubire, pace si armonie! Stiu ca cineva acolo sus ma iubeste si voi avea parte de tot binele Pamantului! Nu asteptati nimic de la mine! Nu voi raspunde nimanui!”, a scris artista pe Facebook.

Anca Turcasiu a fost mereu discreta cu privire la viata sa privata si foarte putine detalii au iesit la iveala pana acum despre relatia cu sotul ei.

Cantareata a fost casatorita de 22 de ani cu George Cristian, de profesie medic stomatolog, pasionat de sport, pe care l-a cunoscut in America si care a reusit sa-i fure inima. In mai putin de un an s-au casatorit.

Potrivit unica.ro, in perioada in care cei doi s-au cunoscut, Anca Turcasiu se recupera dupa o dureroasa dezuluzie in dragoste. Artista a avut o relatie cu solistul Ghorghe Gheorghiu, iar in ciuda diferentei de varsta de 16 ani, au trait o frumoasa poveste de dragoste.

Anca Turcasiu si Gheorghe Gheorghiu s-ar fi despartit din cauza infidelitatii cantaretului.

loading...