Cea mai puternica Dacia Duster construita vreodata este vanata si acum de pasionatii de masini. Modelul nou avea un pret de pornire pe piata de la 18.450 de euro. Cat costa acum, la mana a doua, masina dotata cu motor de Mercedes? Are 150 de cai putere si 250 Nm. Sunt parametri asigurati de motorul turbo pe benzina de 1,33 litri. Acesta se regaseste si in gama compacta de la Mercedes, dar si in oferta Renault si Nissan.

Cea mai puternica Dacia Duster construita vreodata. Cat costa la mana a doua

Dacia Duster TCe 150 GPF ajunge de la 0 la 100 km/h in 10,4 secunde. Atinge o viteza maxima de 191 km/h. Este cea mai puternica si mai rapida Dacia produsa vreodata de fabrica de la Mioveni. Aceasta motorizare a devenit disponibila pentru gama de Duster incepand cu echiparea Prestige. Dacia Duster TCe 150 GPF a intrat pe piata la sfarsitul anului 2018.

Cea mai puternica Dacia Duster. Potrivit promotor.ro, versiunea cu tractiune integrala TCe 150 GPF 4WD si cu linie de echipare Prestige costa 20.800 de euro atunci cand o cumperi nou-nouta din showroom. La mana a doua se vinde cu 18.000 de euro. SUV-ul construit la Mioveni a rulat deja 14.000 de kilometri, sustine aceeasi sursa.

Un Duster tot cu echipare Prestige, dar cu tractiune fata, a fost scos la vanzare cu 16.000 de euro. Proprietarul pierde doar 2.450 de euro dupa mai bine de un an si aproape 15.000 de kilometri parcursi cu masina.

Cea mai puternica Dacia Duster. Cel mai ieftin Duster cu motor de Mercedes scos la vanzare online costa 13.600 de euro. Masina a parcurs o distanta asemanatoare cu cea parcursa de Duster-ul prezentat anterior.

Imagini spion cu prima Dacie electrica pe strazile din Romania. Ce pret are Dacia Spring. Cel mai nou model al uzinei de la Pitesti a fost fotografiat pe strazile din Romania: un autovehicul electric. Vezi AICI fotografiile.

loading...