Noi detalii ies la iveala despre starea Andreei Esca si a sotului ei, Alexandre Eram, dupa ce s-ar fi infectat cu Covid-19. Potrivit ziaristii.com, cei doi sunt internati de o saptamana intr-un spital din Bucuresti.

Andreea Esca si sotul ei trec printr-o perioada destul de grea, dupa ce ar fi contactat noul coronavirus. Indragista prezentatoare TV s-ar afla internat de o saptamana intr-un spital din Bucuresti.

Surse medicale au dezvaluit pentru ziaristii.com ca prezentatoarea Pro TV si sotul ei nu s-au vazut niciodata pe timpul spitalizarii, fiind izolati in pavilioane si in saloane diferite. Mai mult, cei doi comunica doar prin telefon.

Potrivit aceleiasi surse, Andreea Esca nu a manifestat o forma severa a bolii si asteapta cu nerabdare testele negative, ca sa revina acasa si sa-si reia viata normala.

In schimb, starea de sanatate a lui Alexandre ar fi mai precara, cu unele accente critice, informeaza ziaristii.com.

Ce studii are Andreea Esca

Andreea Esca s-a nascut pe 29 august 1972, in Bucuresti, Parintii ei se numesc Dumitru si Lucia Esca. A facut studii universitare si postuniversitare la Scoala Superioara de Jurnalism. Apoi a urmat programe de pregatire profesionala la: Centrul pentru Jurnalism Independent din Praga, CNN Atlanta in SUA, dar si in Atena, Grecia, in anul 1994.

loading...