Salariu Vladimir Putin. Liderul de la Kremlin este cu siguranta unul dintre cei mai puternici oameni din lume. A condus pana acum Rusia cu o mana de fier si nu pare sa renunte la functie prea curand. Un adevarat „tatuc” al rusilor, Putin si-a eliminat de-a lungul timpului rivalii fara sa ezite. Inca nu se stie cat este mit si cat adevar despre el. Probabil nu vom afla asta vreodata.

Ce salariu are Vladimir Putin. Ce avere are, de fapt, liderul de la Kremlin

Tocmai pentru ca detine o asemenea putere colosala, multi au ramas fara cuvinte cand Kremlinul a facut public salariul lui. Conform declaratiilor oficiale de avere, se pare ca presedintele rus a castigat peste 18,7 milioane de ruble in anul 2017. Cu toate ca suna impresionant pe hartie, in realitate suma este mai mica de 250.000 de euro, daca este convertita in euro la cursul valutar actual.

Salariu Vladimir Putin. Daca Putin castiga in jur de 20.883 de euro pe luna, Klaus Iohannis castiga aproximativ 4.800 de euro lunar, conform stirileprotv.ro. In ceea ce priveste averea, Vladimir Putin a declarat oficial ca detine doar un apartament de 77 metri patrati, cu garaj. Foloseste si o locuinta de serviciu de 153 metri patrati. Mai are si doua masini, un GAZ M21 si o Lada Niva, plus o rulota, tot conform declaratiei de avere.

Salariu Vladimir Putin. Insa, un om de afaceri din Rusia contrazice declaratiile oficiale. Acesta sustine ca adevarata avere a liderului de la Kremlin s-ar ridica la sute de miliarde de euro.

„Dupa 14 ani la putere in Rusia si cu banii castigati de tara si cei care nu au fost cheltuiti pentru scoli, drumuri si spitale si altele, toti banii se afla in proprietati, conturi bancare in Elvetia, actiuni si fonduri de hedging, administrati de Putin si apropiatii sai”, declara un fost manager de fonduri din Rusia, Bill Browder, in 2017.

loading...