Studii Andreea Esca. Prezentatoarea stirilor PRO TV este o adevarata emblema a postului din Pache Protopopescu. Este si una dintre cele mai longevive prezente de pe micile ecrane de la noi din tara. Insa, dincolo de sarmul ei personal si de aparitiile impecabile la TV, putini stiu detalii despre copilaria si studiile ei. Ce a facut Andreea Esca, inainte sa il cunoasca pe Alexandre Eram?

Andreea Esca si-a inceput cariera in PRO TV la 1 decembrie 1995, printr-un salut devenit celebru: „Buna seara, România! Buna seara, Bucuresti! PRO TV te saluta!”. Prezentatoarea TV si-a inceput, de fapt, cariera la SOTI. Andreea Esca a debutat in presa in anul 1992 la televiziunea SOTI, una dintre primele statii private din Romania de dupa Revolutie, scrie romaniatv.net.

Studii Andreea Esca. Ce studii are, de fapt, vedeta PRO TV

Andreea Esca s-a nascut pe 29 august 1972, in Bucuresti, Parintii ei se numesc Dumitru si Lucia Esca. A facut studii universitare si postuniversitare la Scoala Superioara de Jurnalism. Apoi a urmat programe de pregatire profesionala la: Centrul pentru Jurnalism Independent din Praga, CNN Atlanta in SUA, dar si in Atena, Grecia, in anul 1994.

Asa arata Andreea Esca atunci cand era eleva

Studii Andreea Esca. Se pare ca Andreea Esca a pastrat legatura cu fostii colegi de scoala. In urma cu ceva timp, a postat pe contul ei de Facebook o serie de fotografii frumoase. Amintirile ei au atras imediat reactia fanilor. Unii i-au scris ca are acelasi zambet ca in copilarie, in vreme ce altii au felicitat-o pentru cum s-a inteles cu fostii colegi de-a lungul timpului. Mai mult decat atat, alaturi de doua colege, a refacut o fotografie veche, din scoala.

Andreea Esca a refacut o fotografie veche, impreuna cu doua colege

Studii Andreea Esca. Prezentatoarea PRO TV are una dintre cele mai trainice si mai frumoase casnicii din tara noastra. Este impreuna de mult timp cu sotul ei, Alexandre Eram si au facut si doi copii: Alexia si Aris. Nici macar faptul ca el era de alta nationalitate sau ca avea iubita nu i-a potolit focul din inima. Nu s-a lasat pana nu l-a cucerit. Eforturile vedetei PRO TV au dat roade in cele din urma.

loading...