O mutare neasteptata a fost facuta pe piata TV din Romania. Vedeta a anuntat ca a semnat cu postul de televiziune Kanal D si va prezenta o emisiune unica pe piata media de la noi.

Este vorba despre Denise Rifai, care a lasat posturile de stiri pentru Kanal D. Vedeta va prezenta o emisiune cu totul noua pentru piata din Romania, anunta site-ul wowbiz.ro.

Denise Rifai sustine ca a raspuns instant afirmativ atunci cand a auzit despre formatul in care va fi implicata. Mai mult, jurnalista nu a dorit sa dea detalii despre emisiune, dar sustine ca va fi un produs unic.

“Decizia de a ma alatura echipei Kanal D a venit imediat ce am descoperit formatul emisiunii pe care o voi realiza. Am spus cu tot sufletul si asta pentru ca eu cred foarte mult in proiectul in care voi fi implicata. Va fi un produs unic pe piata media din Romania. In momentul acesta, nu va pot oferi mai multe detalii despre emisiune, dar pot sa va spun ca eu voi ramane aceeasi Denise Rifai”, a declarat jurnalista.

De ce a pleca de la Realitatea

In luna martie a acestui an, Denise Rifai a plecat de la postul de televiziune Realitatea, acolo unde a moderat emisiunile “Jocuri de putere” si “Legile puterii”.

La putin timp dupa plecare, Denise Rifai a fost invitata la emisiunea prezentata de Teo Trandafir pe Kanal D si a vorbit despre demisia de la Realitatea.

„Am luat putina pauza. Norocul meu a fost ca s-a intamplat acum cu coronavirusul. E doar o pauza. Nu pot sa am atata treaba incat sa nu ma intorc in televiziune”, a spus jurnalista. 

Vedeta TV a spus atunci ca schimbarile editoriale de la Realitatea au determinat-o sa se retraga: „Cateodata, editorial vorbind, se mai plimba lucrurile. Am zis ca trebuie sa ma opresc putin ca sa pot fi din nou eu”.

loading...