Studii Iulia Albu. Este recunoscuta pentru comentariile acide, dar si pentru opiniile avizate in moda. Caci pasiunea pentru arta este bazata si pe studii amanuntite in cazul ei. Cu toate ca este la baza avocat, Iulia a ales in cele din urma designul. A absolvit initial Facultatea de Drept din cadrul Universitatii Bucuresti.

Studii Iulia Albu. Ce facultate a facut, de fapt. A primit si bursa

Tot atunci l-a intalnit si pe cel care avea sa ii devina sot, Mihai Albu. Iulia era studenta in anul III, cand cei doi s-au intalnit la o petrecere mondena. Insa, in anul 2012, Iulia Albu s-a decis si s-a inscris si la Facultatea de Arte din cadrul Universitatii Bucuresti. Nu i-a fost deloc usor, dupa cum recunostea chiar ea. Ajunsese sa deseneze chiar si cate 12 ore pe zi pentru a se obisnui cu tehnici noi de desen. De asemenea, a si slabit cateva kilograme bune, cu toate ca nu a avut vreodata probleme cu silueta.

Studii Iulia Albu. A fost eleva constiincioasa si efortul ei a dat roade. Iulia Albu a reusit sa primeasca chiar si bursa de la stat si a luat 10 pe linie la mai multe materii. A finalizat cu succes studiile, iar cunostiintele nou dobandite i-au fost de folos si in meseria ei. Romanii i-au admirat spiritul acid si in emisiunea Bravo, ai stil! de la Kanal D, iar acum critica tinutele vedetelor in emisiunea lui Catalin Maruta, de la PRO TV.

Studii Iulia Albu. „E o placere sa intalnesc la facultate colegi care se imbraca usor ciudat, cum ar crede majoritatea. Mie imi plac la maximum, caci domeniul in care vor activa tocmai asta presupune, sa fii original in abordarile vestimentare. In ceea ce ma priveste, sigur ca ma imbrac asa cum o fac de obicei, in stilul care ma reprezinta si pe care unii il considera excentric. Cel mai mult imi plac orele la care se deseneaza sau cele de Teoria Comunicarii. Chiar am avut ca tema de realizat un autoportret care mi-a iesit foarte bine. Voi studia trei ani la Arte”, declara Iulia Albu in 2012, pentru click.ro.

loading...