Numarul reusitei. Astazi iti vom explica cum se calculeaza si cum afli care iti este destinul in viata. Putini stiu ca exista o legatura stransa intre numele nostru si telurile pe care le avem in viata. Numerologii ne ajuta sa descoperim care ne este destinul si spre ce ne indreptam. De multe ne intrebam cu teama, atunci cand avem o reusita, daca am procedat corect, daca urmeaza vreun obstacol sau daca trebuia sa mergem pe alt drum

Numarul reusitei. Cum se calculeaza, de fapt

Daca adunam consoanele din numele nostru putem obtine acest numar magic. Cum facem asta, mai precis? Este vorba despre un calcul foarte simplu: adunam toate consoanele prezente in numele nostru sau al persoanei care ne intereseaza. Totodata, pentru a obtine numarul dorit vom folosi tabelul de corespondenta numere-litere, scriu cei de la click.ro.

Iată un exemplu: Dorina Apostol. Daca vrei sa calculezi numarul reusitei al acestei persoane. vrei folosi tabelul de corespondenta numere-litere. Acesta arata asa:

A B C D E F G H I
J  K L M N O P Q R
S T U V W X Y Z
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Pentru Dorina Apostol numarul este 6.

Asa afli care iti este destinul in viata

Numarul reusitei. Ce iti rezerva, de fapt, destinul

Numarul 1: Aceasta persoana este adepta initiativei. Se straduieste sa straluceasca mereu si sa ocupe functii importante.

Numarul 2: Este o persoana cooperanta, prefera sa lucreze in echipa. Daca este pusa la pamant se ambitioneaza si va deveni si mai puternica.

Numarul 3: Are succes in viata sociala, este mereu deschisa la dialog. Prefera insa disciplina si ordinea.

Numarul 4: Este adepta stabilitatii si stie ca orice se poate obtine prin perseverenta. Este un prieten de nadejde si fidel in viata.

Numarul 5: Aceasta persoana adora schimbarile. Are incredere in schimbarea strategiei in functie de context. Este sociabila, dar isi alege riguros prietenii.

Numarul reusitei. Ce iti rezerva, de fapt, destinul

Numarul 6: Este o persoana foarte pretentioasa si tintesc spre un statut social important. Va avea o meserie in care va fi expus judecatii publice, indiferent ca vorbim de arta sau de o meserie anume. Au nevoie de echilibru ca sa se concentreze.

Numarul 7: Se adapteaza usor la schimbari. Aceasta persoana are sanse mari sa devina populara printre cei din jur.

Numarul 8: Oricine se simte mai puternic cand sta langa o astfel de persoana. Nici nu se uita macar la succesul marunt. Atentie insa, pot cadea usor in capcana mandriei.

Numarul reusitei. Ce iti rezerva, de fapt, destinul

Numarul 9: In aceasta categorie intra acele persoane care sunt devotate unei cauze precise, dar si propriei lor familii. Au un simt dezvoltat al responsabilitatii.

Numarul 11: Aceste persoane sunt foarte abile si foarte harnice. Sunt definite de ambitie, dar pot scapa autoritatea de sub control.

Numarul 22: Aceasta persoana cauta un echilibru intre obiectivele ambitioase si munca intensa. Vor avea mult succes in viata.

loading...