Vestea ca Andreea Esca si sotul ei, Alexandre Eram, ar fi fost diagnosticati cu virusul COVID-19 a cazut ca un traznet in Romania. Momentan, nimeni din familie sau postul de televiziune Pro TV nu au comentat situatia lor.

Andreea Esca si sotul ei, Alexandre Eram, ar fi diagnosticati cu noul coronavirus si s-ar afla internati intr-un spital din Bucuresti. Potrivit presei, prezentatoarea Pro TV are o forma usoara a bolii, dar situatia ar fi putin mai complicata pentru sotul ei.

Pana acum nimeni nu a confirmat aceste informatii, dar postul Pro TV a trimis saptamana trecuta un comunicat de presa, in care specifica faptul ca mai multi angajati ai statiei au fost infectati cu virusul COVID-19.

Comunicatul PRO TV din urma cu 5 zile:

„PRO TV intensifica masurile impotriva transmiterii COVID-19! In cursul acestei saptamani, cativa angajati au fost confirmati, din pacate, ca fiind infectati cu COVID-19. Colegii nostri urmeaza cu strictete recomandarile autoritatilor si ale specialistilor.

Intreaga echipa care a intrat in contact direct sau indirect a fost si este in continuare testata. De asemenea, au fost luate masuri suplimentare celor deja existente in PRO TV. Intregul sediu, studiourile si masinile companiei au fost dezinfectate imediat dupa aceste confirmari, aditional fata de dezinfectiile profesionale care aveau deja loc zilnic in incinta companiei din luna martie.

Inca dinaintea declararii starii de urgenta, in sediul si platourile PRO TV au fost impuse masuri stricte de siguranta, suplimentare celor prevazute de autoritatile statului. Astfel, peste 50% dintre angajati lucreaza de acasa, iar echipele care continua sa vina la sediu sau platouri lucreaza in schimburi. Fiecare departament este dotat cu solutii de dezinfectare, echipament de protectie, lampi UV, precum si folii nanoseptice pe manerele usilor

Vom continua sa respectam cu strictete masurile autoritatilor si cele impuse in reglementarile companiei. Le dorim colegilor nostri multa sanatate”.

Andreea Esca, activa pe Instagram

In urma cu doar cateva ore, Alexia, fiica Andreei Esca a postat o fotografie pe pagina personala de Instagram, iar printre cei care au apreciat imaginea se afla si mama sa, semn ca situatia este sub control.

Foto: Instagram

Aceasta ar fi prima reactie a prezentatoarei de la Pro TV, dupa ce s-a spus ca a fost infectata cu noul Coronavirus. Atat vedeta cat si postul de televiziune unde lucreaza nu au dorit sa dezbata subiectul imbolnavirii, chiar daca toata lumea doreste sa afle adevarul acestei situatii.

loading...