Probleme in familia Andreei Esca. La doar o zi dupa ce s-a zvonit ca prezentatoarea de la Pro TV s-ar fi infectat cu noul coronavirus, sotul ei, Alexadre Era, ar fi fost internat de urgenta la un spital din Bucuresti. Verdictul medicilor: COVID-19.

Aproape de miezul noptii s-a dat „alarma” in toata tara, dupa ce a aparut informatia ca sotul Andreei Esca a contactat noul coronavirus. Alexandre Eram ar fi internat la sectia de Terapie Intensiva a unui spital din Bucuresti, aceeasi clinica in care se afla si sotia lui.

Potrivit presei, prezentatoarea de la Pro TV a dezvoltat o forma destul de usoara, dar la sotul ei ar fi aparut complicatii. Afaceristul s-ar afla intubat, potrivit cancan.ro.

Nimeni nu vorbeste despre acest caz

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu crede ca ar fi bine ca vedeta Pro TV sa emita un comunicat si sa explice situatia: ”Nu as intreba-o nimic pe Andreea Esca, dar i-as sugera sa dea un scurt comunicat. Este totusi una dintre cele mai cunoscute si importante persoane din aceasta tara, din media romaneasca. Sa dea un scurt comunicat, strict tehnic, in legatură cu starea ei actuala, fiind vorba despre un subiect de interes public si i-as ura din toata inima si cu tot dragul sanatate.”

Pro TV a recunoscut ca unii angajati ai statiei s-au infectat cu noul Coronavirus. Iata comunicatul:

PRO TV intensifica masurile impotriva transmiterii COVID-19! In cursul acestei saptamani, cativa angajati au fost confirmati, din pacate, ca fiind infectati cu COVID-19. Colegii nostri urmeaza cu strictete recomandarile autoritatilor si ale specialistilor.

Intreaga echipa care a intrat in contact direct sau indirect a fost si este in continuare testata. De asemenea, au fost luate masuri suplimentare celor deja existente in PRO TV. Intregul sediu, studiourile si masinile companiei au fost dezinfectate imediat dupa aceste confirmari, aditional fata de dezinfectiile profesionale care aveau deja loc zilnic in incinta companiei din luna martie.

Inca dinaintea declararii starii de urgenta, in sediul si platourile PRO TV au fost impuse masuri stricte de siguranta, suplimentare celor prevazute de autoritatile statului. Astfel, peste 50% dintre angajati lucreaza de acasa, iar echipele care continua sa vina la sediu sau platouri lucreaza in schimburi. Fiecare departament este dotat cu solutii de dezinfectare, echipament de protectie, lampi UV, precum si folii nanoseptice pe manerele usilor

Vom continua sa respectam cu strictete masurile autoritatilor si cele impuse in reglementarile companiei. Le dorim colegilor nostri multa sanatate.

loading...