Cum arata si cu ce se ocupa Roxana, sotia lui Marcel Ciolacu? Este o fire foarte discreta, cu toate ca ii este alaturi de multi ani actualului lider PSD. Marcel Ciolacu a avut o ascensiune impresionanta in partid. Acum el tine fraiele in PSD, insa putini romani stiau detalii despre viata lui, inainte sa ajunga in aceasta functie.

Sotia lui Marcel Ciolacu. Cine este, de fapt Roxana si cu ce se ocupa

Marcel Ciolacu si Roxana au impreuna si un fiu, pe nume Filip. Filip Ciolacu a absolvit anul Colegiul National B.P. Hasdeu din Buzau. Este acelasi pe care l-a absolvit si mama lui, conform stirilekanald.ro. In acelasi an a intrat cu succes la Facultatea de Medicina din cadrul Universitatii Ovidius din Constanta. Marcel Ciolacu s-a bucurat enorm cand a aflat vestea si a scris un mesaj emotionant pentru fiul lui. 

Marcel Ciolacu este mandru de fiul lui. Sursa foto: stirilekanald.ro

Sotia lui Marcel Ciolacu. ”Toata munca, noptile nedormite si emotiile ultimelor saptamani si-au aratat azi roadele: Filip a intrat la Medicina. Sunt tare mandru de tine, fiule! Sunt convins ca o sa ajungi un medic bun, pentru ca medicina inseamna in primul rand a iubi oamenii. Iar tu ai o inima mare”, a fost mesajul lui Marcel Ciolacu pentru Filip.

Sotia noului lider PSD este de profesie inginer. Insa se ocupa de ani buni de afacerea familiei, care nu are legatura nici cu domeniul ei de baza, nici cu politica. Mai precis, acestia detin o cofetarie in centrul Buzaului. Roxana Ciolacu este director al societatii Lucia Com 94 SRL, scrie sursa mentionata anterior.

Sotia lui Marcel Ciolacu este de profesie inginer. Sursa foto: stirilekanald.ro

Compania are ca domeniu de activitate: fabricarea painii, a prajiturilor si a produselor proaspete de patiserie. Are in total 7 angajati. In anul 2018, ea a primit un salariu de 33.450 lei, adica aproximativ 2.780 lei pe luna. In acelasi an, societatea a avut o cifră neta de afaceri de 851.086 lei si un profit de 133.833 lei. Firma a fost inregistrata la Registrul Comertului in anul 1994 si are sediul in Piata Centrală din Buzau.

loading...