Sotia lui Raed Arafat. El este cel care a creat SMURD-ul in Romania, omul care a devenit un simbol pentru tara. Hulit de unii, apreciat de altii. Si-a pierdut din admiratori dupa Colectiv, dar a ramas sus, pe piedestal. Astazi, este una dintre figurile centrale in plina pandemie. Gestioneaza o situatie fara precedent pentru tara noastra. Insa putini stiu detalii despre viata lui personala.

Fire extrem de discreta cand vine vorba despre acest aspect, Raed Arafat a decis totusi sa isi deschida sufletul. A marturisit la TV, intr-un interviu, care este adevaratul motiv pentru care nu s-a casatorit pana acum.

Sotia lui Raed Arafat. De ce nu are, de fapt, o sotie

„Haideti sa vorbim clar. Cand esti ocupat zi, noapte, tot, nu vrei sa faci si acest lucru si sa faci si rau unei familii. Ca sa spui ca am familie, dar in acelasi timp sa nu ai familie. Pentru ca trebuie sa alegi la un moment si trebuie sa reduci activitatea pe o parte. Eu nici astazi nu pot sa reduc activitatea asta atat de mult ca sa pot sa spun am timp liber sau liniste”, declara Raed Arafat pentru digi24.

Sotia lui Raed Arafat. „Nu regret si fiecare chestie are un aspect pe care trebuie sa-l ințelegi. Pentru a face asta, trebuie sa renunti la asta. Pentru a face un lucru, trebuie sa scazi un alt lucru. Asta inseamna sa duci o pasiune pana la capa. Si sa o duci continuu, cu acelasi nivel de pasiune, sa nu o scazi. Pentru ca asta este in final, la un moment dat o sa-ti spuna, mai ales daca ai si copii…

Sotia lui Raed Arafat. Sunt multi care trec sau au trecut prin aceasta situatie. La un moment dat, trebuie sa stai si sa alegi. Trebuie sa stai si sa spui: da, merge asa sau renunt la asta. Sau nu mai fac asta, ca sa pot sa fac cealalta parte. Deci nu merge sa lucrezi cum am lucrat eu si asta toti colegii stiu, si ca program de lucru si tot. Sa mai ai si alte obligatii e foarte greu”, a adaugat Raed Arafat.

loading...