Regula de aur. Asa reusesc Kate Middleton si Printul William sa treaca peste probleme. Caci nici ei nu sunt cuplul perfect asa cum par. Ba chiar la inceputul relatiei au avut si o pauza, cauzata de infidelitatea lui. Insa, dupa ce Kate si-a pus toate armele la bataie, William si-a dat seama ca ea este aleasa inimii lui. In public sunt un cuplu demn de admiratie si niste parinti adorabili.

Regula de aur. Ce regula secreta respecta William si Kate Middleton. Asa si-au pastrat casnicia fericita

Respecta regulile Casei Regale, dar isi pun si amprenta proprie. Ascultatori, dar cu personalitaea proprie. Multi britanici o considera pe Kate drept urmasa de drept a Printesei Diana, spre deosebire de rebela Meghan Markle. Insa, armonia din familia lor nu tine nici de protocolul regal, nici de vreo regula impusa de familie sau functie. Cei doi au gasit trucul secret care le mentine casnicia fericita.

Regula de aur. Cei de la clickpentrufemei.ro scriu ca secretul care ii ajuta sa aiba un mariaj solid este, de fapt, unul simplu si la indemana oricui. Mai precis, Kate Middleton si Printul William NU se pun niciodata la somn daca sunt suparati. Indiferent care este problema, isi fac timp inainte de culcare. Stau si discuta toate aspectele si lamuresc situatia. Daca ne uitam la gesturile lor din public, facute inconstient, dar si la faptul ca au trei copii minunati, trucul pare sa functioneze cu succes.

Regula de aur. Casatoria Printului William, Duce de Cambridge, cu Kate Middleton a avut loc la catedrala Westminster din Londra. Cei doi si-au unit destinele la data de 29 aprilie 2011. Printul William, Duce de Cambridge, este al doilea în linia de succesiune la tronul britanic. A intalnit-o prima data pe Kate Middleton in 2001. Amandoi studiau la Universitatea Saint Andrews din Scotia.

loading...