Cine este Principesa Karina? Scandalul starnit de copilul din flori al Principelui Nicolae a zguduit din temelii Casa Regala. Dupa ce a fost inlocuit la succesiunea tronului Romaniei, multi s-au intrebat cine este, de fapt. Principesa Karina, cea care i-a luat locul. Nicolae, nepotul regelui Mihai, a fost exclus in 2015 din linia de succesiune si nu a fost lasat sa-si vada bunicul inainte ca acesta sa moara, conform libertatea.ro.

A fost dat afara intr-un incident fara precedent, care a socat opinia publica. Doua comunicate au fost trimise la acea vreme de catre Casa Regala. Alte doua, in replica, chiar de la Nicolae. Insa, mama lui Nicolae, Principesa Elena, a luat socat pe toata lumea cu reactia ei. A blamat public chiar gestul propriului ei fiu.

Cine este Principesa Karina. Ea l-a inlocuit pe Principele Nicolae la succesiunea tronului Romaniei

Principesa Elena a Romaniei s-a nascut pe 15 noiembrie 1950, la Lausanne. Este cea de-a doua fiica a Regelui Mihai si a Reginei Ana, fiind a doua in linia de succesiune la Tronul Romaniei. In anul 1982, Principesa Elena s-a casatorit cu Robin Medforth-Mills, tatal copiilor ei, Nicolae si Elisabeta-Karina. Profesor de geografie la Universitatea Durham, precum si fost oficial la ONU, Robin Medforth-Mills a murit in anul 2002.

Fiul sau, fostul Principe Nicolae, s-a nascut la Geneva, in 1985. Si-a impartit primele 18 luni de viata intre Anglia si Sudan. In anul 1989, s-a nascut fiica Principesei Elena, Elisabeta-Karina, scrie Mediafax. Elisabeta-Karina de Roumanie Medforth-Mills a venit in vizita in Romania. Ba chiar a avut si cateva aparitii publice.

Ea este cea care l-a inlocuit pe Principele Nicolae. Sursa foto: libertatea.ro

Cine este Principesa Karina. Printre acestea se numara si cea de Craciun, din anul 2012, atunci cand si-a petrecut sarbatorile de iarna la Castelul Regal de la Savarsin. Fotografia a fost postata atunci pe site-ul Casei Regale a României. Elisabeta-Karina este imbracata intr-un pulover de culoare neagra cu motive verzi.

loading...