Cine este, de fapt, primul iubit al Andreei Balan? Putina lume stie adevarul despre el. Despartirea de Keo, dar si divortul de George Burcea, au tinut primele pagini ale ziarelor. Toata tara a urmarit cu sufletul la gura povestile, mai ales pentru ca ambele relatii au avut un final trist si cu scandal.

Keo a inselat-o o perioada buna cu cea care avea sa ii devina ulterior sotie. George Burcea pleca de acasa la doar cateva luni de la nunta. Mai mult decat atat, a ajuns sa aiba probleme cu Politia din cauza consumului de droguri. Din fericire pentru Andreea Balan, pare ca si-a regasit zambetul momentan langa Tiberiu Argint, impreuna cu care s-a distrat pe litoral. Putini stiu insa ca artista a mai fost logodita in trecut cu un barbat alaturi de care visa sa aiba o familie frumoasa.

Primul iubit al Andreei Balan. Cine este si cu ce se ocupa, de fapt

Potrivit click.ro, primul logodnic al artistei se numeste Teo Pacurar. In anul 2004, Andreea Balan s-a mutat din casa parinteasca din Ploiesti si a venit in Bucureşti. Aici l-a cunoscut, de fapt, pe compozitorul Teo Pacurar. Un an mai tarziu, in 2005, Andreea si Teo s-au logodit. Cei doi porumbei nu s-au multumit doar cu un inel obisnuit. Si-au tatuat si cate un inel de logodna pe degetul inelar.

Teo Pacurar este primul iubit al Andreei Balan. Barbatul si-a refacut viata

Primul iubit al Andreei Balan. Cuplul s-a destramat insa in 2006, la doar un an de la cererea in casatorie. Motivul ar fi ca Teo Pacurar voia ca Andreea sa se mute cu el in Bistrita, acolo unde locuiau si parintii lui. La scurt timp dupa ce au rupt logodna, Andreea Balan se consola in bratele lui Keo. Potrivit playtech.ro, barbatul si-a refacut viata, in Bistrita, asa cum si-a dorit. S-a indragostit de tanara pe nume Cristina, cu care s-a si casatorit in anul 2007. Cei doi au impreuna doua fetite si par sa fie foarte fericiti.

loading...