Cine este, de fapt fosta sotie a lui Liviu Dragnea? Bombonica, asa cum este numele din buletin, a fost sotia fostului lider PSD. I-a daruit un fiu, dar apoi povestea lor de iubire s-a incheiat. Toata Romania o stie acum pe actuala lui iubita, Irina Tanase. Putini isi amintesc de femeia din umbra lui Dragnea. Bombonica Prodana a divortat de Liviu Dragnea in anul 2015.

Bombonica Dragnea si-a schimbat domeniul de activitate. Sursa foto; wowbiz.ro

Fosta sotie a lui Liviu Dragnea. Cum arata si cu ce se ocupa Bombonica

A fost mereu o prezenta extrem de discreta, scriu cei de la wowbiz.ro. Despre ea s-a stiut doar ca administra, in acte, un hotel din Turnu-Magurele. In plus, se mai stia ca era angajata la Directia pentru Protectia Copilului Teleorman (DPCT). Si fosta sotie a lui Dragnea a avut probleme cu legea. Ea a fost acuzata de DNA de abuz in serviciu.

Procurorii au sutinut atunci ca ea a acceptat ca doua persoane sa figureze pe statele de plata, cu toate ca nu mai veneau, de fapt, la serviciu. Asta se intampla cand a fost sef la DPCT, in cadrul Serviciului secretariat si coordonator al Complexului de servicii destinate copilului si familiei, Conform sursei citate anterior, domeniul in care activeaza acum Bombonica este unul total diferit de politica.

Asa arata acum sotia lui Liviu Dragnea. (Centru, cu trandafir rosu) Sursa foto: wowbiz.ro

Mai exact, a devenit instructor autorizat de Theta Healing, o tehnica moderna de meditatie care vizeaza gestionarea eficienta a emotiilor. Fosta sotie a lui Liviu Dragnea a devenit apoi maestru in acest domeniu inedit. Pe un site dedicat Theta Healing, ea are o pagina speciala. Din aceasta reiese ca nu mai este doar un simplu instructor. Sub numele Bombonica Prodana, apare informatia ca este acum “practicant independent cu certificat, instructor, maestru, certificat de cunostinte”. 

loading...