Dupa doua sezoane filmate in Turcia, Andreea Mantea pleaca de la emisiunea Puterea Dragostei. Kanal D a anuntat, astazi, intr-un comunicat si cine ii va lua locul brunetei in sezonul trei.

Puterea Dragostei este un show matrimonial realizat de Acun Medya Turcia, difuzat de Kanal D Romania, care a debutat in luna noiembrie 2018, fiind difuzat si in prezent. Show-ul a avut pana acum doua sezoane si a fost moderat de Andreea Mantea.

Andreea Mantea paraseste show-ul Puterea Dragostei de la Kanal D incepand cu sezonul trei. Ultima emisiune pe care o va prezenta vedeta va fi difuzata pe 26 iulie, atunci cand are loc marea finala.

Ce de-al treilea sezon Puterea Dragostei va fi prezentat de Cristina Mihaela Dorobantu, o fosta concurenta de la emisiunea Bravo, ai stil de la Kanal D.

„Sunt foarte fericita sa fac parte din acest show extraordinar, Puterea Dragostei. Sunt nerabdatoare sa ii cunosc pe concurenti, sa intru in atmosfera de la filmari. Va fi o provocare frumoasa pentru ca e vorba despre dragoste, despre oameni care isi cauta sufletul pereche. Sper sa le port noroc concurentilor”, a spus aceasta. 

Cristina Dorobantu a mai fost implicata in doua proiecte la Kanal D: Imi place dansul, unde prezentat alaturi de Victor Slav si s-a ocupat de rubrica Secrete intre fete, de la Teo Show

Cine castiga Puterea Dragostei?

Potrivit fanatik.ro, numele castigatorilor a fost deja dezvaluit de catre Nelson Mondialu. Acesta sustine ca are informatiile de la staff-ul emisiunii, iar anuntul a fost facut pe contul sau de YouTube.

AFLA AICI CINE AR FI CEI DOI CASTIGATORI PUTEREA DRAGOSTEI 2020

loading...