Ce salariu are, de fapt, Raluca Turcan? Mana dreapta a lui Orban in actualul Guvern nu pare sa se fereasca de transparenta. Vicepremierul Romaniei a completat chiar recent noua declaratie de avere, asa cum va povesteam aici. In acest document, Turcan si-a trecut toate bunurile aflate in posesia ei, dar si sumele pe care le incaseaza lunar de la stat. Se pare ca primeste bani atat din partea Parlamentului, cat si a Guvernului Romaniei.

Salariu Raluca Turcan. Cati bani incaseaza, de fapt

Mai precis, conform declaratiei de avere de aici, Raluca Turcan a primit in ultimul an suma de 122.259 de lei de la Parlament, adica aproximativ 10.188 de lei lunar. Langa aceasta suma se adauga si venitul incasat de la Guvern, care a fost de 22.593 de lei in anul anterior fiscal, adica aproximativ 1.882 de lei lunar.

Salariu Raluca Turcan. Conform datelor trecute chiar de ea in acte, se pare ca Raluca Turcan nu are un garaj de lux, cum se asteptau multi. Ba chiar modelul pe care il detine in prezent este fabricat in anul 2018. Mai precis, actuala mana dreapta a lui Orban conduce in viata de zi cu zi o masina Toyota, achizitionata prin cumparare.

Salariu Raluca Turcan. Actualul vicepremier al Romaniei a intrat in politica in anul 2004. La acea vreme a avut cele mai mari scoruri, la alegerile parlamentare. Din 14 noiembrie 2019, Raluca Turcan este vicepremier al ambelor guverne conduse de Ludovic Orban. Raluca Turcan s-a nascut in anul 1976, in Botosani. A invatat la liceul „A. T. Laurian” din localitate.

Salariu Raluca Turcan. Intre anii 1996 si 1999, vicepremierul a urmat cursurile Institutului Puskin la Moscova, Rusia. Aici a obtinut o diploma in rusa comerciala. A absolvit in anul 1999 Academia de Studii Economice, Facultatea de Relatii Economice Internationale, cu o diploma in economie. La scurt timp, a inceput un masterat la SNSPA Bucuresti, in Comunicare si Relatii Publice, pe care nu l-a terminat insa.

loading...