Patronul si angajatii unui restaurant au ramas fara cuvinte dupa ce un client a lasat un bacsis record, de 4.300 de lei. Localul a fost grav afectat de pandemie, ba chiar patronul se gandea sa isi inchida afacerea complet. Aceasta intamplare fericita si neasteptata insa a picat ca o raza de lumina pentru angajati. Clientul cu sufletul de aur era un client fidel, care manca aici inca din 2001. Nu a facut gestul incredibil pentru publicitate si a cerut sa nu ii fie facuta publica identitatea.

Bacsis record. Un client a lasat un bacsis de 4.300 de lei. Ce s-a intamplat apoi

Arnold Teixeira, proprietarul The Starving Artist din Ocean Grove, un restaurant din New Jersey, a fost emotionat pana la lacrimi.

„Clientul si familia sa au mancat si au plecat fara sa spuna un cuvant. Cand ospatarul care i-a servit a vazut nota de plata, a inceput sa planga. Apoi, un alt angajat a inceput sa planga. Apoi, nici eu nu m-am putut abtine sa nu plang. A fost extrem de emotionant din cauza ca a fost o perioada foarte dificila pentru noi”, a spus Teixeira.

Clientul a luat micul dejun recent aici si a lasat un bacsis record de 1000 de dolari, adica aproximativ 4.300 de lei. Langa bani se afla si un bilet pentru echipa restaurantului.

„Multumesc mult pentru ca ati lucrat in aceste vremuri. Suntem recunoscatori pentru mancarea voastra delicioasa, zambetele calde si atmosfera minunata… Sa stiti ca va apreciem foarte mult pe toti. Nu ar fi o vara buna fara Starving Artist”, a scris clientul. Mai mult decat atat, a cerut ca banii sa se imparta egal in echipa, iar patronul a dat dovada de generozitate la randul lui. A impartit banii intre cei sapte angajati, fara ca el sa ia vreun ban din suma impresionanta.

Bacsis record. „Lucrurile au inceput sa mearga prost. Am ajuns intr-un punct in care eram pregatit sa nu mai deschid vreodata. Nu facem nici macar 50% din ceea ce adunam de obicei la mijlocul sezonului estival. Dar acest bacsis ne-a readus speranta in umanitate. Ne-a facut sa ne simtim atat de bine in legatura cu ceea ce facem, eforturile noastre au fost observate”, a mai spus patronul, conform adevarul.ro

loading...