Avere Stela Popescu. Multi se asteptau ca milioanele de euro lasate mostenire sa ajunga pe maini bune. Din pacate insa, fiica artistei pare ca va continua cu acelasi obicei pe care il avea si cand mama ei traia. Se muta dintr-o casa de lux in alta, lasandu-le apoi in voia sortii. Stela Popescu s-a luptat o viata intreaga sa ii asigure luxul si confortul financiar, dupa cum recunostea chiar Doina.

Avere Stela Popescu. Ce s-a ales de milioanele de euro lasate de actrita

“Stela a muncit pe rupte, n-a stat o clipa locului. Casele le cumpara pentru fata ei, Doina, care voia mereu alta si alta. Statea cam doi – trei ani in cate una, apoi o convingea pe Stela sa-i cumpere alta. Se temea ca mama ei sa nu cheltuiasca banii pe altceva sau sa nu-i doneze pentru acte umanitare”, scriu cei de la click.ro.

Avere Stela Popescu. Doina a moştenit o avere uriasa! Un bloc cu trei etaje in Bucuresti, estimat la cel putin 500.000 de euro, vila din Crevedia, de 220.000 de euro, cea de la mare, in statiunea 2 Mai, de 200.000 de euro. Peste toate acestea se adauga si o alta, de peste 250.000 de euro, in buricul Capitalei. Acolo unde artista chiar a locuit pana pe 23 noiembrie 2017, atunci cand a murit. Actrita mai detinea si un apartament pe Calea Mosilor si o casa pe Strada Thomas Masaryk, mai multe terenuri, dar si un cont in care avea 300.000 de euro. 

Doina, fiica Stelei Popescu, risipeste averea enorma lasata in urma de artista. Sursa foto: click.ro

Din pacate insa, de toate acestea pare sa se aleaga praful si pulberea. Doina, fiica adoptiva a Stelei Popescu paraseste toate casele rand pe rand. Le abandoneaza si nici nu se uita in urma. Raman neingrijite, incep sa semene cu niste ruine odata cu trecerea timpului. De altfel, scrie presa, nici pe la mormantul mamei ei nu prea trece. Singurii care vin sa ii aduca o floare sau sa aprinda o lumanare la capatiul Stelei sunt cei care au admirat-o si au iubit-o ca fani.

loading...