Amanta lui Florin Piersic. Un barbat superb, cu o prezenta si o carisma uluitoare. Talent cu carul si ochi jucausi, cand venea vorba de femeile frumoase. Lui Florin Piersic nu i-a fost greu sa devina un adevarat Don Juan de Romania. Nici macar faptul ca era casatorit nu l-a oprit sa obtina ce si-a dorit.

Cu siguranta ca lista cu amantele lui este una lunga, insa poate cel mai cunoscut nume care a trecut prin patul lui este Angela Similea. Superba, atragea barbatii cu farmecul ei chiar daca era casatorita cu Jan Hilgen. Adevarul despre relatia lor furtunoasa s-a aflat abia dupa 40 de ani.

Niciunul nu regreta iubirea care i-a legat, chiar daca si-au ranit partenerii de viata de la acea vreme. Mai mult decat atat, Similea i-a tinut piept lui Piersic, dupa cum recunostea chiar ea intr-o carte. Nu a lasat sa se vada vreodata cam cat de mult l-a iubit pentru ca lumina lui sa nu o arda mult prea tare. Atat personal, cat si profesional.

Amanta lui Florin Piersic. Ce a recunoscut despre relatia cu Angela Similea

„Cu Angela am fost intr-un amor nebun. Luni intregi am plecat cu ea in deplasari si era imposibil sa nu avem ceva, mai ales ca Similea era foarte frumoasa si dorita de toti. Era cel mai mare trofeu, cum ar fi Angelina Jolie acum. La inceput ne sicanam, apoi am inceput sa ne apropiem din ce in ce mai mult, ne mai si pipaiam, pana ne-am cuplat de tot”, declara Florin Piersic, potrivit adevarul.ro.

Amanta lui Florin Piersic. „A fost o «lipitura» in toata regula, o poveste de dragoste frumoasa, de care, acum, imi aduc aminte cu placere. Nu am avut un amor cu ea ca sa doresc sa ma despart de sotia mea de atunci, Anna Szeles. Eu am iubit-o pe Angela si am avut unele momente in care am simtit ca ea ar fi facut orice ca sa ramana cu mine“, a mai declarat Piersic.

„Florin era cu adevarat superb. Avea o frumusete de Fat-Frumos, departe de a fi efeminat. (…) Ceea ce am inteles eu repede langa el este ca «daca esti fluture» te-ai ars. Nu voiam sa ma ard… M-am straduit sa raman si eu o «lampa». Dar am creat un cuplu. Pe la televizor, in turnee”, marturisea Angela Similea, in cartea biografica „Angela – cantec si ruga“, scrisa de Smaranda Jelescu. 

Amanta lui Florin Piersic. „Mi-amintesc ca Anna Szeles, sotia lui, a suferit mult. Cel putin in meserie. Ei doi erau frumosi, erau talentati, dar, cand am intervenit eu, s-a intamplat un lucru la urma urmei normal. Adica, eram doi romani inalti, frumosi si celebri, eram un cuplu adevarat“, a adaugat Angela Similea.

Angela Similea are patru casnicii la activ. A fost casatorita cu Andi Constantin, Sorin Movileanu, Jan Hilgen si Victor Surdu. Artista are un singur copil, Sorin, fiul lui Sorin Movileanu. Florin Piersic a fost casatorit de trei ori, cu Tatiana Iekel, Anna Szeles si Anna Török. Are cate un fiu din primele doua mariaje.

loading...