Masina Raluca Turcan. Ce masina conduce, de fapt, Raluca Turcan? Multi curiosi care i-au studiat cea mai recenta declaratie de avere au fost surprinsi. Ultimul update de pe site-ul Camerei Deputatilor a fost facut in data de 15 iunie 2020. Adica aproape in urma cu o luna. Raluca Turcan este una dintre cele mai cunoscute femei din politica romaneasca. Cu o vechime de 16 ani in domeniu, a reusit sa depaseasca numeroase obstacole si sa devina vicepremier.

Masina Raluca Turcan. Ce masina conduce, de fapt

Conform datelor trecute chiar de ea in acte, se pare ca Raluca Turcan nu are un garaj de lux, cum se asteptau multi. Ba chiar modelul pe care il detine in prezent este fabricat in anul 2018. Mai precis, actuala mana dreapta a lui Orban conduce in viata de zi cu zi o masina Toyota, achizitionata prin cumparare.

Ce studii are, de fapt, Raluca Turcan si cum a ajuns in politica

Masina Raluca Turcan. Actualul vicepremier al Romaniei a intrat in politica in anul 2004. La acea vreme a avut cele mai mari scoruri, la alegerile parlamentare. Din 14 noiembrie 2019, Raluca Turcan este vicepremier al ambelor guverne conduse de Ludovic Orban. Raluca Turcan s-a nascut in anul 1976, in Botosani. A invatat la liceul „A. T. Laurian” din localitate.

Intre anii 1996 si 1999, vicepremierul a urmat cursurile Institutului Puskin la Moscova, Rusia. Aici a obtinut o diploma in rusa comerciala. A absolvit in anul 1999 Academia de Studii Economice, Facultatea de Relatii Economice Internationale, cu o diploma in economie. La scurt timp, a inceput un masterat la SNSPA Bucuresti, in Comunicare si Relatii Publice, pe care nu l-a terminat insa.

Masina Raluca Turcan. Raluca Turcan este casatorita din anul 2004 cu Valeriu, iar nasul celor doi este Theodor Stolojan. In luna octombrie a anului 2007, cei doi devin parinti. Au impreuna un baietel pe nume Eric Octavian Turcan. Valeriu Turcan este un jurnalist roman care a detinut functia de consilier prezidential si purtător de cuvant al Administratiei Prezidentiale intre anii 2007-2012. Dupa ce a terminat Facultatea de Jurnalism din cadrul Universitatii Bucuresti, a lucrat ca editor si reporter in domeniul politic. Intre anii 1999 si 2002, a fost producator la BBC World Londra in limba romana. (Sursa foto)

loading...