Nu doar bicarbonatul sau otetul fac minuni in orice casa. Daca aplici aceste trucuri cu miere pentru parul tau, vei face minuni. O gasesti oriunde, dar proprietatile ei se aplica in numeroase domenii. Care este cea mai buna masca cu miere pentru par? Vei afla in randurile urmatoare. Dupa ce o vei folosi, nu vei mai arunca banii pe mastile din comert, pline de substante chimice.

Trucuri cu miere. Cea mai buna masca cu miere pentru par

Conform cosanzene.ro, principalele ingrediente ale mierii sunt, de fapt, fructoza, glucoza, maltoza si sucroza. Datorita acestei compozitii unice, mierea poate fi depozitata pe termen nelimitat. Nu expira, nu se strica si nu devine daunatoare pentru consum. Nu trebuie sa te sperie faptul ca este o substanta lipicioasa. O poti scoate fara probleme din par daca te clatesti cu apa din abundenta.

Trucuri cu miere. Daca ai parul deschis la culoare si vei folosi des mierea ca ingredient in masca de par, vei observa ca podoaba capilara devine mai moale. De asemenea, firul va fi mai hidratat, iar culoarea se va deschide si mai mult. Ajuta chiar si in cazul in care suferiti de matreata sau aveti un fir fragil, care se rupe repede. Va doriti ca parul sa creasca mai rapid? Tot mierea va salveaza.

Trucuri cu miere. Cea mai simpla varianta de masca de par cu miere este cea cu miere si banana. Aceste fructe contin fix substantele care fac minuni pentru podoaba capilara. Amestecati o banana foarte coapta cu o lingura de miere si doua linguri de ulei de masline. Amestecati pana devine o pasta omogena si aplicati pe parul umed, de la varfuri pana la radacina. Lasati 20 de minute sa actioneze, apoi clatiti cu multa apa. Astfel, parul va fi hidratat, mult mai moale si mai stralucitor, dar si mult mai rezistent.

loading...