Sot Alina Bica. Alina Bica si Elena Udrea au fost cap de afis in presa in ultimii ani. De la plecatul in Costa Rica, apoi dosarele din justitie, perioada petrecuta dupa gratii acolo, pana la intoarcerea Elenei Udrea in Romania. Toate acestea au fost atent urmarite de presa, dar si de curiosi. Insa, daca in cazul fostei „blonde de la Cotroceni” s-au stiut detalii despre noul partener de viata, sotul Alinei Bica a fost o prezenta mult mai discreta.

Sot Alina Bica. Cine este, de fapt, si cu ce se ocupa

Chiar si asa nu a trecut complet neobservat. Conform stirilekanald.ro, cei de la riseproject au scris in urma cu doi ani despre afacerile pe care acesta le-a facut chiar in Costa Rica. Mircea Octavian Bica, asa cum se numeste in buletin, nu a stat cu mainile in san in strainatate. Cei doi soti au intrat pe teritoriul costarican pe 19 iulie 2017. Ambii erau cercetati si acuzati in Romania in acel moment.

Sot Alina Bica. In vara lui 2018, Alina Bica a fost condamnata la inchisoare si data in urmarire generala prin Interpol. Dupa o perioada, Alina Bica si prietena ei, Elena Udrea, au fost retinute chiar pe strada in Costa Rica si au fost arestate. Acum, conform anuntului facut de autoritatile romane, Alina Bica urmeaza sa fie adusa in Romania, dupa ce a fost prinsa in Italia.

Sot Alina Bica. Mircea si Alina Bica au infiintat o firma in Costa Rica, sustin sursele mentionate anterior. In luna ianuarie 2018, patru romani au infiintat o societate anonima numita ASP Centroamerica S.A., al carei consiliu director era format doar din romani. Inregistrarea companiei a fost facuta, de fapt, cu ajutorul unui om de afaceri roman. Acesta avea cetatenie costaricana si se numeste Mihai Radulescu.

Sot Alina Bica. Scopul declarat oficial al societatii comerciale era de prestari servicii, import-export, agricultura si cresterea animalelor. In cadrul companiei, Alina Bica era trezorier, iar Mircea Octavian Bica doar unul dintre cei patru actionari.

loading...