Ce avere are Marcel Pavel, de fapt? Cu toate ca a fost vazut recent intr-un SUV scump, la care multi romani doar viseaza, artistul s-a jurat de-a lungul timpului ca nu detine o avere fabuloasa. Nu are nici mai multe case sau milioane de euro in cont. Mai mult decat atat, sustine el, pandemia l-a lovit grav.

Nu doar sanatatea lui a avut de suferit, cand a fost diagnosticat cu COVID-19, ci si incasarile. Din cauza starii de urgenta si ulterior a starii de alerta, veniturile lui au scazut dramatic. Mai mult decat atat, sustine Marcel Pavel, toate rezervele lui de bani ii ajung pentru doar un an de zile.

Avere Marcel Pavel. Ce avere are, de fapt, artistul

„Din micile rezerve pe care le mai am, ca am mai avut inspiratia aceasta de a mai pune ceva banuti in banca… Dar mai mult de un an de zile nu cred ca o sa mai rezist. Sincer vorbesc. Sa nu fim ipocriti. Iar daca nu vom porni economia in Romania vom fi terminati”, a declarat Marcel Pavel intr-o emisiune moderata de Cristi Brancu.

Avere Marcel Pavel. „Din pacate sau din nefericire, detin doar o casa din 2001, 4 hectare de teren agricol si doua masini achizitionate acum 10 ani. Una dintre ele este cumparata la mana a doua, iar cealalta, tot de 10 ani este inregistrata pe firma si achizitionata in leasing, achitata pe parcursul a 5 ani; are bancheta din spate roasa de vreme. Nu-mi permit sa schimb masina, dar macar bancheta… Casa e cumparata cu ajutorul socrilor. Am vandut si un apartament si asa am avut pentru casa”, a mai declarat Marcel Pavel si pentru click.ro in 2015.

Avere Marcel Pavel. La acea vreme, artistul a ajuns in presa pentru problemele pe care le avea cu Fiscul. Cu toate ca nu se poate plange chiar ca traieste de pe o zi pe alta, Marcel Pavel crede totusi ca nu bunurile materiale sunt cele mai scumpe lucruri pe care le-a primit in viata.

„Cea mai mare avere sunt familia si copiii mei! Nu am Rolls-Royce, nici avion si nici milioane de euro in cont. Cu toate ca un artist de talia mea, daca ar fi fost intr-o alta tara civilizata, la munca pe care am depus-o de-a lungul anilor si, de ce nu, la valoarea pe care o am ca artist, ar fi trebuit sa am avion la scara”, marturisea Marcel Pavel.

loading...