Inca o dovada ca trebuie sa aveti mare grija atunci cand mergeti la plaja, pentru ca puteti sa ramaneti fara lucrurile de valoare. In articolul de azi, vorbim despre patania unui barbat din Belgia, care a ramas fara telefonul mobil pe o plaja din Spania, in timp ce se afla in vacanta.

Un belgian a trait povestea vietii sale, dupa ce a ramas fara telefonul mobil pe o plaja din Spania. Aparatul i-a fost sustras de un cetatean roman, iar dupa intamplare, belgianul a inceput sa primeasca notificari si imagini incarcate in dispozitiv.

Acesta nu si-a pierdut insa simtul umorului si a scris pe blogul personal toata povestea si chiar a adaugat imaginile primite in aplicatia Dropbox – pentru ca telefonul nu a fost resetat.

“Am economisit bani si mi-am cumparat un HTC One X pentru a putea documenta toata calatoria pe telefon”, povesteste barbatul belgian pe blog.

Dupa trei luni de la incident, acesta a inceput sa primeasca fotografii in Dropbox din “Camera uploads” prin softul telefonului mobil. Aparatul a ajuns la membrii unei familii din Macin, Tulcea, care s-au fotografiat in majoritatea timpului inconjurati de teancuri de bani.

Pana si copilul familiei apare cu bancnote de euro la picioare, parintii oferindu-o un exemplu destul de ciudat, crede belgianul. VEDETI AICI TOATE FOTOGRAFIILE

loading...