Ce pensie primeste lunar Alexandru Arsinel? Putini se asteptau la o asemenea suma. Spre deosebire de Stela Popescu, care era nevoita sa isi completeze cu greu pensia mica, Alexandru Arsinel nu are aceasta problema. Si-a dedicat o viata intreaga teatrului, dar a meritat efortul. Chiar daca trece prin probleme grave in familie, pe plan financiar sta linistit.

Pensie Alexandru Arsinel. Incaseaza o suma uriasa

Potrivit declaratiei sale de avere din 2018, indragitul actor a incasat 90.733 lei ca manager la Teatrul de revista, anunta fanatik.ro. Se adauga 86.229 de lei din drepturi de autor, 33.720 de lei ca indemnizaţie de revolutionar si 58.116 lei pensie. Peste toate aceste venituri, se mai adauga si 6.125 de lei. Acesti bani ii primeste in calitate de ingrijitor al sotiei imobilizate, cu handicap gradul 2. 

In urma cu trei ani, Maria a cazut pe scari in cap. Dupa acel accident ingrozitor, nu isi poate misca decat mana dreapta. In total, Arsinel a castigat 22.399 lei. Asta inseamna aproximativ 4.800 de euro pe luna.

Pensie Stela Popescu. Cati bani incasa, de fapt

I-a incantat pe romani zeci de ani. Publicul a iubit-o in rolurile ei memorabile. A jucat in filme, piese de teatru, dar si in emisiuni de televiziune. Ne-a adus zambetul pe buze atat in vremea lui Ceausescu, dar si dupa Revolutia din 1989. Cei de la libertatea.ro scriu ca Stela Popescu avea o pensie rusinoasa, din pacate, spre deosebire de pensia lui Alexandru Arsinel. Actrita ar fi incasat lunar de la statul roman doar 1.500 de lei.

Pensie Stela Popescu. Din fericire pentru marea actrita, aceasta primea tot lunar si o indemnizatie de merit de la UNITER. Valoarea ei se ridica la 2.700 de lei. Peste aceste doua venituri, se adaugau si banii obtinuti din reclamele faimoase la Farmacia Catena, dar si cele din drepturile de autor. Abia asa a reusit Stela Popescu sa duca o viata decenta. Daca ar fi fost nevoita sa traiasca doar cu pensia de la stat, nu i-ar fi ajuns de pe o luna pe alta.

loading...