Florin Calinescu nu a ascuns faptul ca are o avere impresionanta, insa nici nu i-a placut sa epateze. Insa, pe strada, cand oamenii vad ce masina conduce Florin Calinescu, intorc imediat privirea. Putini stiu ca, de fapt, juratul de la Romanii au Talent are un garaj plin cu masini de lux. Vedeta emblema a PRO TV a castigat o multime de bani inca de pe vremea lui Nicolae Ceausescu.

Masina Florin Calinescu. Ce masina conduce, de fapt, juratul PRO TV

Conform libertatea.ro, in garajul de lux al vedetei se afla mai multe automobile costisitoare, la care multi doar viseaza. Detine un Jaguar, un Porsche şi un Mercedes AMG, însă merge prin oraş cu un Sandero. . In momentul de fata, Florin Calinescu este o adevarata emblema a postului PRO TV. De altfel, pentru emisiunea Romanii au Talent incaseaza o suma uriasa. L-a depasit cu mult chiar si pe Mihai Petre, desi acesta a fost in trust si in perioada celebrelor telenovele. 

 „Am jucat vreo doua pokere cu Sorin Ovidiu Vintu. Sarbu era regizor, eu vedeta. Eu am ramas vedeta. El este multimilionar. Daca el isi zicea tatal PRO TV-ului, eu sunt mama PRO TV-ului. Acolo am facut bani seriosi. Cifre cu patru, cinci si chiar sase zerouri erau evidente, pentru ca aveam o intelegere: atata din publicitate”, marturiseste actorul despre inceputurile lui din PRO TV.

Florin Calinescu i-a schimbat viata lui Neti Sandu. Cum a adus-o in PRO TV

Intr-un interviu pentru adevarul.ro, Neti Sandu a povestit totul despre inceputul carierei ei la postul din Pache Protopopescu. Se pare ca cel care i-a schimbat radical viata a fost nimeni altul decat Florin Calinescu. Juratul de la Romanii au Talent i-a dat sansa si increderea pentru a porni pe drumul care a dus-o in inimile romanilor.

„Inainte fusesem la radio, la Pro FM, ma vazuse Florin Calinescu acolo. Dupa ce oamenii de la PRO TV au stat luni de zile sa gaseasca rubrici pentru matinal, Calinescu si-a adus aminte de ‘una care face singura horoscopul, are un cerc pe o foaie, vorbeste din stele, cautati-o’. Au dat de mine. Ce uluita am fost, m-au cautat, am dat proba si am luat”, a povestit Neti Sandu despre cum a ajuns la PRO TV.

loading...