Sotia lui Nelu Tataru urmeaza acelasi tipar al multor sotii de politicieni din Romania. Fire discreta, isi sustine sotul din umbra si il incurajeaza chiar si in momentele dificile. Ultimele luni au fost unele grele pentru ministrul Sanatatii. Presiune enorma, masuri drastice, declaratii nenumarate, ordonante de urgenta. Cu siguranta ca a fost suficienta agitatie incat sa se resimta toate acestea si pe familia lui Tataru.

Cine este si cu ce se ocupa sotia lui Nelu Tataru. Rodica i-a fost alaturi din facultate

Indiferent daca il apreciezi sau il displaci pe Nelu Tataru, un lucru a fost mereu evident. Ministrul Sanatatii tine enorm la familie, la sotia si fiul lui, si a incercat sa ii fereasca cat a putut de presiunea mediatica. Insa, au fost cateva ocazii in care politicialul s-a deschis si a povestit cu emotie despre cea care ii este alaturi de zeci de ani.

Sotia lui Nelu Tataru. ”Am fost colegi de liceu si n-am fost prieteni. Prieteni am fost trei ani mai tarziu, cand eram studenti. Atunci am fost patru ani prieteni si apoi am cerut-o in casatorie. Sunt niste ani de care-mi amintesc cu placere. Am cerut-o de sotie intr-un mod simplu, cu un inel, intreband-o daca vrea sa fie sotia mea, era un om pe care-l cunosteam de ani de zile. Ne-am casatorit la 12 ani de cand ne-am cunoscut. Mi-a fost alaturi tot timpul, imi este in continuare, ma intelege”, a dezvaluit Nelu Tătaru, la Digi24, conform dcnews.ro.

Sotia lui Nelu Tataru a studiat in cadrul Liceului Sanitar Suceava, apoi a urmat cursurile Facultatii de Farmacie. Se pare ca nu doar dragostea i-a unit pe cei doi, ci si domeniul sanitar. Rodica posteaza adesea fotografii pe conturile ei de pe retelele sociale, in care il putem vedea pe Nelu Tataru omul, dincolo de functia politica. De asemenea, cei doi se pozeaza adesea si cu fiul lor in varsta de 10 ani.

Ce s-a intamplat in familia lui Nelu Tataru in ultimele luni

Sotia lui Nelu Tataru a trecut prin clipe grele in perioada in care a fost stare de urgenta in Romania. Si-a revazut sotul dupa cinci saptamani. „Copilul nu putea sa spuna nimic cand m-a revazut. Plecasem de acasa cu cinci saptamani in urma, secretar de stat, veneam ministru. Copilul venea la mine, voia sa ma atinga, dar imi era frica sa il ating”, marturisea Nelu Tataru, conform impact.ro.

„Imi simte lipsa, dar au fost momente importante. Ma intelege, intelege situatia si vrea sa se faca in continuare doctor. Si asta este un lucru important. Sotia mea a avut rabdare si intelegere. A fost o perioada grea, in care a fost si mama, si tata, dar a inteles si momentul, si menirea, si importanta a ceea ce am traversat cu toții”, a povestit Nelu Tătaru pentru libertatea.ro.

 

loading...