Salariu Adrian Streinu-Cercel. De la declansarea crizei de coronavirus din Romania, au devenit mult mai vizibile o serie de personalitati din lumea medicala. Printre acestia se numara Alexandru Rafila, medicul Musta de la Timisoara, dar si personaje mai vechi, precum Arafat si Streinu-Cercel. Aceste figuri centrale au atras publicul, insa au in spate o serie de secrete care abia anul acesta au inceput sa iasa la iveala.

Ce salariu incaseaza, de fapt, Adrian Streinu-Cercel. Suma lunara este uriasa

Chiar si dupa eliminarea lui din functia de presedinte al Comisiei pentru managementul clinic si epidemiologic al COVID-19 din cadrul Ministerului Sanatatii, romanii l-au privit in continuare ca pe o figura de incredere. A fost si a ramas in continuare unul din oamenii momentului in Romania. Conform impact.ro, Streinu Cercel este in prezent si profesor in cadrul Universităatii de Medicina si Farmacie Carol Davila din Capitala, precum si presedinte al Senatului UMF. Conform CV-ului sau publicat pe site-ul institutiei de invatmant, este chiar un fost alumni al aceleiasi Universitati.

Salariu Adrian Streinu-Cercel. Se pare ca acesta castiga de la Instititul Matei Bals din Capitala peste 162.000 de lei. De la UMF incaseaza venituri din salarii care se ridica la suma de 128.683 de lei, arata cifrele din declarația sa de avere. Aceasta a fost publicata pe site-ul Institutului National de Boli Infectioase Matei Bals din Bucuresti. De asemenea, din activitati medicale si de proprietate intelectuala, mai obtine 74.340 de lei. Streinu-Cercel mai incaseaza alte 16.667 de lei, suma care se incadreaza la venituri din profesii liberale si comerciale.

loading...