Dupa indelungi asteptari, Antena 1 a facut azi anuntul despre emisiunea favorita a romanilor. Razvan Simion si Dani Otil au raspuns afirmativ deciziei trustului Intact.

Razvan Simion si Dani Otil se intorc in rolul de prezentatori a show-ului X-Factor de la Antena 1, dupa un sezon in care Mihai Bendeac si Vlad Dragulin au fost gazdele emisiunii.

Anuntul a fost facut chiar de matinalii de la Antena 1. Auditiile incep de astazi si se tin doar in Bucuresti, ca masura de preventie in contextul pandemiei.

Ce este X-Factor

X Factor este o competiție romaneasca televizata care isi propune sa gaseasca noi talente muzicale vocale. Emisiunea face parte din franciza internationala The X Factor, al carei format a fost creat in 2004 de Simon Cowell.

Concurentii sunt selectati pe baza unor auditii cu public. Primul sezon al show-ului a inceput pe 17 septembrie 2011 si s-a terminat pe 1 ianuarie 2012, fiind castigat de Andrei Leonte.

Cel de-al doilea l-a avut castigator pe Tudor Turcu si a debutat pe 23 septembrie 2012. Concursul este produs de FremantleMedia si SYCOtv si are ca sponsori oficiali Orange Romania, Tymbark Romania si Wrigley Romania, potrivit Wikipedia.org.

loading...