Pret sejur la Mamaia sau Eforie. Cat costa, de fapt, un sejur de 7 nopti pe litoral in 2020. Cu toate ca suntem inca intr-o perioada critica din punct de vedere sanitar, romanii s-au inghesuit pe litoral. Chiar daca se va prelungi sau nu starea de alerta in Romania, este clar ca oamenii nu se dau inapoi de la mersul la mare. Cu toate ca riscurile sunt uriase, deja plajele au devenit neincapatoare. Daca va ganditi totusi sa va faceti un sejur la malul Marii Negre, cei de la Digi24.ro ne ofera o lista utila de preturi.

Pret sejur la Mamaia. Cat costa un sejur de 7 nopti la un hotel de 4 stele pe litoral

Pentru un cuplu, in statiunea Mamaia, un sejur de 7 nopti la un hotel de 3 stele costa de la 1.700 de lei/ cuplu. Daca este vorba de o familie cu copil mic (0-5 ani), atunci oferta porneste de la 1.800 de lei/ sejur, fara masa inclusa. Pentru un hotel de 4 stele, tot fara masa inclusa in oferta, un cuplu va plati cel putin 2.650 de lei. Daca sunteti o familie cu un copil de pana in 5 ani, tariful incepe de la 3.200 de lei. Daca aveti doi copii cu varste intre 3 si 8 ani, atunci costul sejurului incepe de la 4.800 de lei.

Pret sejur la Mamaia. In statiunea Jupiter, in mod surprinzator pentru turisti, unele hoteluri de 2 stele au preturi care incep de la 1.700 de lei, pentru un sejur. Adica veti scoate din portofel aceleasi sume precum cele pentru hotelul de 3 stele din Mamaia. Oferta pentru o familie cu copil mic porneste de la 2.200 de lei/familie. Daca turistii aleg o pensiune completa la un hotel de 2 stele, atunci un cuplu va trebui sa plateasca un minim de 2.700 de lei. O familie cu copil va plati cel putin 3.200 de lei. La un hotel de 3 stele cu mic dejun, un cuplu scote din buzunar 2.300 de lei. O familie cu un copil plateste pentru sejurul de 7 nopti in jur de 2.600 de lei.

Care sunt, de fapt, cele mai ieftine statiuni de pe Litoral

Pret sejur la Mamaia. Hotelurile de 2 si de 3 stele din statiunea Venus au cam aceleasi preturi de pornire cupluri: 1.700 de lei/sejur. Daca aveti un copil de pana in 5 ani, atunci pretul incepe de la 2.200 de lei/ sejur. Pentru cazare cu mic dejun, la 3 stele, un cuplu va achita 3.200 de lei. Daca vine si cu copil atunci pretul urca pana la 3.400 de lei.

Pret sejur la Mamaia. In Eforie Nord, cele mai accesibile oferte pentru un sejur de 7 zile pornesc de la 1.000 de lei. Aceasta fiind pentru un cuplu care vrea cazare fara masa inclusa. In Olimp exista oferte pentru orice categorie de turisti. La 3 stele cu mic dejun, un cuplu plateste in jur de 2.400 de lei. O familie cu un copil scoate din buzunar la 2.600 de lei. Pentru cei cu doi copii, pretul creste pana la 2.750 de lei.

loading...