Atunci cand vine vorba despre note Bacalaureat, oricine are emotii. Indiferent de functii, averi sau renume, este o etapa extrem de importanta pentru orice familie. Se spune ca o mama care isi iubeste copilul, ii va fi alaturi si la bine, si la greu. Cam asa a fost si in cazul lui Tudor Stefan, fiul Gabrielei Firea. Acesta a reusit „performanta” de a lua niste note considerate de multi drept rusinoase, scriu cei de la fanatik.ro.

Note Bacalaureat. Ce note rusinoase a luat Tudor, fiul Gabrielei Firea

Actualul primar al Capitalei are si un fiu din casnicia anterioara. Tanarul se numeste Tudor Stefan. Chiar daca a preferat sa duca o viata mai retrasa, in urma cu cativa ani numele lui aparea in presa de la noi. Din pacate pentru el, nu dintr-un motiv pozitiv. In anul 2014, caci atunci a sustinut examenul de Bacalaureat, reusea sa se claseze mult sub linie. Mai precis, a luat urmatoarele note:  1.2 la Limba Romana, 5.15 la Istorie si 3.6 la Sociologie.

Tudor Stefan Firea, din partea stanga, a luat niste note rusinoase la Bacalaureat. Sursa foto: stirilekanald.ro

Fiul Gabrielei Firea nu s-a lasat descurajat de note si a dat din nou examenele de Bacalaureat, dar in toamna. Atunci a primit 7 la Limba Romana, 8.05 la Sociologie, cu media finala de 6.73. In 2016, Tudor Stefan sustinea un discurs public, in fata elevilor olimpici. ”Fara sanatate si educatie nu putem sa mergem mai departe si nu ne putem considera o natiune puternica. De sanatate si educație avem nevoie cu totii, indiferent de starea noastră materiala, de conditia noastra”, spunea Tudor Stefan Firea.

Note Bacalaureat. „Cred ca fiecare dintre voi constientizeaza faptul ca doar prin invatatura, prin educatie, cultura, printr-un dialog permanent cu profesorii si cu sprijinul neconditionat si cu iubirea parintilor veti putea sa ajungeti in viata sa faceti ceea ce va doriti”, adauga la acea vreme fiul Gabrielei Firea.

loading...