Putini stiu cu ce s-a ocupat, de fapt, in trecut Laura Codruta Kovesi. A devenit unul dintre cele mai controversate personaje din Romania. Unii au privit-o ca pe un om de incredere, menit sa faca justitie. Altii insa au lansat o serie de acuzatii la adresa ei si au amenintat cu dovezi care ar arata adevarata ei fata. Ce este totusi clar? Toata Romania stie despre ea si nu are cum sa te lase indiferent.

Laura Codruta Kovesi. Cu ce s-a ocupat, de fapt, in trecut

Cei de la gsp.ro scriu ca a practicat timp de 15 ani baschetul de performanta. Din pacate insa, la 22 de ani a renuntat la cariera sportiva. Incepuse deja studiile in domeniul juridic si a realizat ca nu poate face performanta in ambele cariere. Cand a jucat la CSS Medias, Laura Codruta Kovesi, fosta Lascu, a castigat titlul la junioare in 1989. In acelasi an, cand a evoluat in nationala de cadete a Romaniei, a devenit vicecampioana europeana la juniori.

Lauda Codruta Kovesi a evoluat la echipe ca CSS Mediaș si Universitatea Cluj. La club era pivot, iar la nationala de junioare era pe postul de extrema stanga. Antrenorul Costel Tataru, cel care pregatea echipa cand Mediasul a cucerit titlul la junioare, a facut o serie de marturisiri pentru gsp.ro, despre fosta lui eleva. Asa am aflat ca era o adolescenta muncitoare, corecta si care era indragita de colegele de echipa.

Asa arata cand juca la Medias. Sursa foto: baschet.ro

Ce spunea antrenorul despre Laura Codruta Kovesi. „Era cu un an mai mica decat celelalte fete din grupa, era cea mai tanara din echipa. Faceam noua antrenamente pe saptamana, ceea ce nu fac nici astazi. Le scoteam de la practica si faceam antrenamente, lucram toata vara. Atunci, nu erau capcane pentru tineri, nu erau discoteci, baruri, nu erau alte preocupari. Intr-un oraș de provincie, sportul era un privilegiu”, a declarat Costel Tataru.

A continuat sa ofere mai multe detalii despre Laura Codruta Kovesi. „Era un copil foarte serios, ambitios si foarte corect. Daca eu ma intorceam cu spatele si ea avea de facut 100 de sarituri ca mingea, facea 100, nu facea 99! Nu se dadea la o parte de la efort, fie ca ii convenea sau ca nu ii convenea. Bodoganea, dar isi facea datoria fara probleme. A fost iubita de fete pentru ca era serioasa si simpatica. Nu trebuia să-i repeți un lucru de două ori”, a adaugat fostul ei antrenor. (sursa foto)

loading...