Elena Basescu afaceri. Din punct de vedere financiar, Elena nu a dus-o niciodata foarte rau. Tatal ei a fost ani de zile capitan de nava, apoi a intrat in politica. Cele doua fiice au stat ani de zile in lumina reflectoarelor, mai ales in timp ce Traian Basescu era presedintele Romaniei. Dupa ce a terminat mandatul insa, Elena si Ioana au ales discretia. Daca fiica mai mare este acum ocupata cu afacerea proprie, cabinetul notarial, iata ca nici fiica cea mica a lui Basescu nu s-a ferit de afaceri.

Elena Basescu afaceri. Cu ce se ocupa, dupa ce a renuntat la politica

Conform celor de la viva.ro, Elena s-a reprofilat pe timpul pandemiei. In urma cu doi ani, in 2018, fiica lui Basescu si-a deschis o firma. Din pacate insa, primul an a fost pe minus din punct de vede financiar. Firma se numeste Elena Basescu & Kids SRL, iar ea este singurul actionar al firmei fondate in noiembrie 2018. In prima luna raportata la Registrul Comertului, companie a raportat o pierdere totala de 13.000 de lei. A decis sa intre pe piata cu aceasta firma dupa ce a fost europarlamentar din partea PDL (2009-2014).

Salariu Traian Basescu. Ce bani a luat, de fapt, de la stat cand era presedintele Romaniei

Conform declaratiilor de la acea vreme, se pare ca salariul fostului presedinte nu era atat de mare cum credeau multi. Consilierii lui castigau niste sume frumoase. Iulian Chifu, Cristian Diaconescu, Claudiu Dinu, Bogdan Dragoi, Iulian Fota si Bogdan Manoiu castigau lunar suma de 5.363 de lei net. In acest timp, Traian Basescu incasa un salariu de 6.706 lei net lunar.

Conform acestei surse, se pare ca cel mai mic salariu din administratia prezidentiala era cel al cameramanului oficial, Sorin Miscoci. Acesta este chiar unul dintre cei trei jurnalisti romani care fusesera rapiti in Irak. Dupa ce s-a angajat la Cotroceni, a reusit sa castige lunar o suma modica, in valoare de 449 de lei lunar, pentru un program de 4 ore.

loading...