Multa lume s-a intrebat cine este, de fapt, Cosmina Adam, noua asistenta de la Acces Direct. Frumoasa bruneta a aparut la Antena 1 dupa un scandal care a zguduit postul TV. Emily Burghelea, tanara lansata de Kanal D la Bravo, ai stil! si-a dat demisia in direct. Asta dupa ce, in prealabil, a anuntat la TV ca sefii ei ar ascunde agresiunile unui invitat. Este greu sa ocupi un asemenea post dupa un scandal monstru, dar noua asistenta a Mirelei Vaida pare sa fie pregatita.

Noua asistenta de la Acces Direct. Cine este, de fapt, Cosmina Adam

Conform viva.ro, Cosmina Adam este o tanara din Vaslui, cantareata de muzica populara. De altfel, chiar din aceeasi zona este si Vulpita. Bruneta va lucra atat ca asistenta, cat și ca reporter special tot pentru Acces Direct.

„Dragii mei, incepand de astazi pot spune ca traiectoria vietii s-a schimbat, cum nici nu mi-am putut inchipui. Visurile mele devin realitate, sunt asistenta emisiunii Acces Direct și reporter special. Nu va puteti inchipui cat de fericitaaaa sunt si ce simt eu acum! Multumesc celor ce s-au gandit la mine! Visati cu ochiul mintii!”, a scris noua asistenta de la Acces Direct, pe contul ei de Facebook.

Cosmina Adam este o artista cu acte-n regula

Cosmina Adam a studiat la Colegiul National de Arta Octav Bancila din Iasi si a urmat apoi cursurile Universitatii de Arte George Enescu, tot din Iasi. Inainte sa se mute la Bucuresti, a lucrat ca solist vocal la Orchestra Rapsodia Vasluiului. Tanara artista este la baza violonista, dar si solist vocal. A castigat in 2010 un concurs de frumusete. 

Bruneta s-a descurcat insa mai slab la Bacalaureat. A obtinut 5 la Limba Romana si 6 la Matematica. Media finala a fost de 6,95. Dupa ce a ajuns la Conservator, Cosmina Adam a aprofundat studiile, iar dupa absolvire a obtinut si o catedră. Astfel a putut profesa ca profesor de muzica, la o scoala din judetul Dolj.

loading...