Despre relatia dintre Kate Middleton si Meghan Markle s-au scris fluvii de romane pana acum. Kate, Ducesa cuminte, care a respectat mereu regulile, versus Meghan, rebela, divortata, o prezenta atipica pentru traditia Casei Regale. Desigur, presa de scandal din intreaga lume a profitat de acest lucru si a asa au aparut mii de articole cu dezvaluiri. Unele au fost facute chiar de catre persoane apropiate de cele doua Ducese.

Kate Middleton si Meghan Markle. Ce a crezut prima oara sotia lui William despre cumnata ei

Cu toate ca, oficial, au negat cu vehementa ca ar fi probleme intre ele si, implicit intre sotii lor, Kate si Meghan nu au reusit sa se ascunda atat de bine. Atunci cand a aparut Kate in viata lui William, tanarul Harry a vazut-o imediat ca pe o sora mai mare.

A regretat cand a vazut ca William regreta sa o aleaga pe ea, apoi s-a bucurat cand cei doi s-au casatorit. Pareau un trio de nedespartit. Atmosfera relaxata si prieteneasca se putea observa cu usurinta pe chipurile lor. Nici la evenimentele oficiale nu se abtineau sa nu se afiseze si sa se distreze impreuna.

Asa cum se poate vedea si in videoclipul de mai jos, atunci cand s-a intors din Afganistan, primul lui gand a fost sa isi vada fratele si cumnata. Apoi a aparut Meghan Markle si relatia cu Kate Middleton s-a rupt. Cei doi frati au inceput sa se evite reciproc la evenimentele oficiale.

Cele doua cumnate au zambit frumos la camera, apoi, cand nu erau atente, pe chipurile lor se vedea nemultumirea. Dintr-o data, cei doi fii ai Printesei Diana abia se mai bagau in seama. Oricat ar nega, a aparut o evidenta racire a relatiei dintre ei, totul culminand cu plecarea lui Harry din Anglia.

Conform click.ro, se pare ca o noua serie de dezvaluiri despre Kate Middleton si Meghan Markle zguduie Casa Regala. ”Royals At War : The Inside Story of Harry” se numeste volumul lansat pe 30 iunie. In acesta aflam ca, atunci cand Kate si-a cunoscut prima data viitoarea cumnata, a displacut-o instantaneu. Nici William nu a fost incantat. Atunci cand Harry le-a cerut sfatul in privinta unei casatorii, cumnata lui a fost extrem de ferma si i-a recomandat sa renunte la relatie. (Sursa foto)

loading...