O mai tineti minte pe Jade din serialul Clona? Giovanna Antonelli face furori pe retelele sociale, chiar si la 44 de ani. Telenovela Clona a fost una dintre cele mai urmarite telenovele din intreaga lume. Si romanii au stat cu ochii lipiti de televizor si au vizionat cu sufletul la gura fiecare episod. Nu doar povestea i-a atras pe fani, ci si actorii talentati si de o frumusete desprinsa parca de pe podium.

Jade din serialul Clona. Cum arata acum Giovanna Antonelli la 44 de ani

Parca timpul a stat in loc pentru frumoasa actrita. Giovanna Antonelli le-a cucerit inimile telespectatorilor in serialul brazilian Clona. Este la fel de frumoasa si de supla ca acum aproape 20 de ani, atunci cand a jucat in film, scriu cei de la clickpentrufemei.ro.

Frumoasa Giovanna Antonelli din serialul Clona pare o adolescenta, la 44 de ani. Sursa foto: Instagram

Jade din serialul Clona adora sa-si faca selfie-uri. Posteaza frecvent pe internet si tine o legatura stransa cu fanii ei. Le prezinta toate activitatile ei si ii impresioneaza cu imagini in care pare o veritabila adolescenta. In buletin are 44 de ani, dar admiratorii actritei jura ca parca nu a trecut nici macar o zi de cand aparea la TV. De altfel, nu doar in viata privata depune un efort pentru a se mentine in forma.

Jade din serialul Clona a dat dovada de mult profesionalism in timpul filmarilor. Ca sa intre in pielea personajului, s-a antrenat sase ore pe zi in dans oriental. A luat lectii si a respectat totul cu sfintenie, iar asta s-a transpus pe micile ecrane. Giovanna are un fiu din mariajul cu partenerul ei din Clona, Murilo Benicio. Pietro are 15 ani. Din mariajul cu regizorul Leonardo Nogueira, actrita a nascut doua fete gemene, pe nume Antonia si Sophia. 

loading...