Multi raman surprinsi cand afla adevarul despre Alex Velea si notele de la scoala. Baiatul rau din muzica romaneasca este extrem de talentat, sufletist si are o familie superba. Isi adora iubita si copiii, iar pe plan profesional ajuta multi tineri sa se ridice. Cei mai cunoscuti sunt Mario Fresh si Lino Golden. Putini stiu insa ca, de fapt, in spatele tatuajelor, se ascunde un elev olimplic. Velea a excelat la scoala, inca din primii ani pana la facultate. La un moment dat a trebuit totusi sa faca o alegere care i-a schimbat viata.

Alex Velea si notele de la scoala. La ce materii avea 10 pe linie

„Eram un copil foarte cuminte. Parintii au stat mereu langa mine, m-au ajutat mereu si au dorit ca odrasla lor sa creasca asa cum trebuie. Mi-a mers bine rau la scoala, am luat premiul I din clasa I pana in a XII-a. Daca va dau carnetul, va panicati. Am fost olimpic la matematica, la romana, la franceza; am terminat liceul cu 9,81”, povestea Alex Velea, in urma cu ceva timp, scriu cei de la viva.ro.

„Am fost prima generatie care am dat capacitatea, am dat bac la prea multe materii, in clasa a XII-a am stat cu burta pe carte. Apoi am dat la facultate la Electromagnetica, una grea Ingineria si protectia mediului in Industrie. In primul semestru, am cam lipsit pentru ca am fost la un concurs, la «Star Factory» de la Prima, pe care l-am si castigat de altfel”, a adaugat Velea.

Momentul in care a filmat clipul cu Anda Adam i-a schimbat viata lui Alex Velea

Alex Velea si notele de la scoala. „Dar mi-a fost jena sa ma duc sa le zic profesorilor, stiti eu am fost la un concurs si am castigat… asa ca ei au crezut ca am lipsit voit si m-au taxat putin, dar apoi si-au dat seama ca am venit la facultate sa invat si apoi am devenit bursier. La un moment dat, aveam de ales daca sa ma duc cu o bursa in Franta, ca sa-mi aprofundez studiile, sau sa vin la Bucuresti sa fac piesa «Selecta» cu Anda Adam. Am venit si am facut piesa si acum sunt aici”, a mai povestit Alex Velea, Cantaretul se poate lauda astazi cu o diploma in Inginerie si protectia mediului. 

loading...