Masina Marcel Pavel. Toti trecatorii s-au uitat lung dupa bolidul costisitor pe care il detine artistul. Acesta a fost preluat in mare secret de la spital, dupa ce a fost externat. Toata Romania a fost luata prin surprindere cand s-a aflat ca vedetele Antena 1 sufera de coronavirus. Se incepusera din nou filmarile pentru Te cunosc de undeva.

Ce masina conduce Marcel Pavel. Cum a fost surprins la iesirea din spital

Juratii si concurentii erau in culmea fericirii pentru ca se aflau din nou in platou. Dupa cateva saptamani insa, vestea ca mai multe vedete au luat virusul cadea ca un trasnet pentru Antena 1 si pentru fani. „In ultimele zile am trecut prin momente cumplite si de aceea este lesne de inteles ca nu am mai aparut aici pe retelele sociale! (…) Contactand o dubla pneumonie si corelata cu acest nenorocit de Covid-19, fiindu-mi aproape fatale! (…) Acum, cu ajutorul bunului Dumnezeu si al intreg personalului Institutului Matei Bals, am fost salvat, dar mai avand inca o perioada dificila de trecut si voi reveni la viata cum s-ar spune!”, a scris Marcel Pavel pe contul lui de Facebook, conform click.ro.

Asa arata masina lui Marcel Pavel. Sursa foto: click.ro

Cu toate ca regulile din spital interzic accesul pacientilor cu masina personala, Marcel Pavel nu a fost atentionat de angajatii de la Matei Bals. A incercat sa plece in mare secret din spital, dar a avut parte de o surpriza neplacuta. Mai multi jurnalisti erau deja acolo si au incercat sa ii puna intrebari, insa vedeta Antena 1 nu a dorit sa dea prea multe detalii. Bolidul pe care il detine, un superb Audi Q7, era condus de un sofer. Cel mai probabil, artistul inca nu s-a recuperat suficient pentru a putea conduce singur.

Masina Marcel Pavel. Marcel Pavel s-a nascut pe 4 decembrie 1959, in satul Independenta, judetul Galati. A crescut si copilarit la Campulung Muscel, unde familia lui s-a mutat pe cand avea doar 3 ani. Artistul face parte dintr-o familie de muzicieni, tatal fiind violonist. O parte din educatia muzicala a primit-o de la dansul. Fratii sai sunt de asemenea instrumentisti, Micky Pavel – saxofon, claviaturi, solo voce, Gigi Pavel – stabilit in Germania, saxofonist profesionist, Gina Pavel pianista si solista vocală.

loading...