Pensie Helmuth Duckadam. A fost poate, o perioada buna, unul dintre cele mai discutate subiecte. Eroul de la Sevilla a ajuns la FCSB, dar a urmat o perioada plina de scandaluri. Din pacate pentru el, Duckadam a fost prins la mijloc. A fost acuzat initial ca ii tine partea lui Becali pentru ca incaseaza multi bani de la club, apoi s-a discutat despre pensia lui. Multi au crezut ca o primeste de la Armata, el fiind campion cu Steaua, dar adevarul este altul.

Ce pensie primeste Helmuth Duckadam. De unde incaseaza banii, de fapt

„Nu este vorba despre pensie de la Armata. Eu am avut treaba cu Armata doar trei ani in perioada in care am fost fotbalist la Steaua, acolo unde am avut si grad militar, dar de 34 de ani nu mai am nicio treaba cu Armata si nu primesc nicio pensie de la Ministerul Apararii Nationale. Eu primesc 1.800 lei pensie de la Ministerul de Interne. Stiti ca o perioada am lucrat in vama. Asa ca eu consider ca am lamurit si problema cu pensia mea militara”, a declarat despre pensie Helmuth Duckadam pentru ProSport.

„Doresc sa lamuresc si treaba asta cu banii pe care eu ii primesc de la Gigi Becali. Eu sunt convins ca foarte multi oameni considera ca eu castig de la Gigi Becali un salariu foarte mare. Vreau sa va anunt ca mi-a fost taiat salariul cu 78 la suta, iar acum primesc un salariu de 2.000 de lei pe luna. Astia sunt banii pe care ii primesc de la Gigi Becali, iar multi oameni cred ca eu incasez un salariu foarte mare”, a adaugat Helmuth Duckadam, dupa ce a vorbit despre pensie, conform evz.ro. Intre timp, la o perioada dupa acele declaratii, eroul de la Sevilla a demisionat din postul pe care il ocupa in clubul lui de suflet.

loading...