Mariam Nabatanzi, din Uganda, este femeia care a nascut 44 de copii. Cand aud de povestea ei, multi oameni cred ca este inventata. Din pacate pentru ea, totul este cat se poate de real. Cum a ajuns sa arate acum la 41 de ani si ce s-a ales de viata ei? Veti afla in continuare.

Femeia care a nascut 44 de copii. Cum a ajuns sa arate acum la 41 de ani

Femeia din Uganda a devenit mama pentru prima oara la doar 13 ani. Dupa ce sotul ei a parasit-o, a fost nevoita sa isi creasca singura cei 44 de copii, conform adevarul.ro. Mariam Nabatanzi a dat nastere prima data unei perechi de gemeni. In urmatorii 23 de ani au venit pe lume alti 42 de frati si surori.

Femeia care a nascut 44 de copii are acum 41 de ani. Isi creste singura toti urmasii, cu mare greutate. Sotul a parasit-o fara regrete pentru ca se simtea coplesit de familia atat de numeroasa. Mariam lucreaza drept coafeza si decorator de evenimente. Misterul a fost intr-un final deslusit! Mariam a aflat recent ca sufera de o boala genetica, ceea ce inseamna ca este capabila sa poarte sarcini multiple.

Inca de la varsta de 23 de ani, atunci cand avea deja 25 de copii, Mariam ii implora pe medici sa o ajute. Era ingrozita de fertilitatea sa iesita din comun. Din pacate, se pare ca pastilele contraceptive i-ar fi putut cauza probleme serioase de sanatate. Nu a avut ce sa faca, asa ca bebelusii au continuat sa apara. Femeia din Uganda a nascut gemeni de sase ori. Dupa ultima sarcină, a luat o decizie radicala. A recurs la o interventie chirurgicala de indepartare a uterului. Acum sustine ca nu regreta absolut deloc decizia luata.

Mariam a fost casatorita de familie la doar 12 ani cu un barbat cu 28 de ani mai in varsta. Practica aceasta este una obisnuita in tara ei. Traditia din Uganda incurajeaza mariajele timpurii. In medie, familiile au 5 sau 6 copii. Mariam Nabatanzi a reusit insa sa doboare orice record.

loading...