Avioanele misterioase din Apuseni le-au dat batai de cap multor persoane. Utilizatorii aplicatiilor Google Maps sau Earth au ramas uimiti cand le-au vazut, relateaza cei de la adevarul.ro. Aparitiile stranii par parca desprinse dintr-un serial SF. Insa, exista o explicatie pentru aparitiile ciudate de pe Google Maps. Nu au, de fapt, legatura cu niciun fenomen paranormal.

Avioanele misterioase din Apuseni. Aparitiile ciudate de pe Google Maps

Cei care au folosit aplicatia sau site-ul Google Earth sau Maps au avut parte de o surpriza. Se pare ca imaginile cu niste avioane care traverseaza Muntii Apuseni au scapat de ochiul observatorilor Google. Ambele aeronave par sa fie deasupra unor paduri din Apuseni. Primul avion este in dreptul comunei Negreni din Cluj, la o distanta mica de granita dintre judetele Cluj si Bihor. Al doilea apare la doar cativa kilometri distanta, in dreptul Parcului Natural Apuseni, aproape de Padis, la granita judetului Bihor cu Alba si Cluj.

Avioanele misterioase din Apuseni par sa aiba un fel de holograme lasate pe sol, care arata precum o umbra alba, combinata cu alte culori. Cel de-al doilea avion are si o dara alba, prelungita, lasata in spate. Cel mai probabil, este vorba despre urmele de condensare a gazului ars de catre cele patru motoare. Efectu acelei combinatii stranii de culori este, de fapt, rezultatul expunerii la rosu, verde si albastru, in momente usor diferite.

Imaginile cu avioanele misterioase din Apuseni sunt o adevarata raritate. Expertii care se ocupa de aceste aplicatii au, de obicei, extrem de multa grija sa nu apara astfel de probleme. Cu toate ca unii s-au gandit la tot felul de scenarii bizare sau teorii ale conspiratiei, adevarul este ca tehnologia mai da si gres. Toate imaginile Google care sunt realizate cu ajutorul satelitilor sunt atent analizate si prelucrate de o echipa de experti. Compania care face acest lucru se numeste Mountain View.

loading...