Recent, conform realitatea.net, a iesit la iveala profetia ascunsa de Vatican. Secretul vechi de 83 de ani i-a cutremurat pe multi. Misterele Vaticanului au fost mereu un subiect interesant pentru omenire. Toate aceste secrete ascunse, toate legendele care au circulat de-a lungul timpului, au starnit curiozitatea multora.

Profetia ascunsa de Vatican. Secretul vechi de 83 de ani

Continutul acestei profetii a fost ascuns de conducerea Vaticanului timp de 83 de ani. Nu era menit sa ajunga la populatie vreodata. Principalul motiv pentru aceasta decizie este teama ca lumea va intra in panica. Se pare ca acest text este de o violenta rar intalnita pana acum in profetiile vechi. Mai mult decat atat, ar prezenta numeroase semne care se vor arata, de fapt, inaintea sfarsitului lumii.

Profetia ascunsa de Vatican. Conform acestui manuscris tinut secret, cu doar 10 minute inainte de miezul noptii, un cutremur major va zgudui intreaga planeta. Calvarul va dura opt ore, un interval nemaivazut vreodata in istoria omenirii cunoscuta pana acum. Acest cutremur de opt ore va fi al treilea semn major care anunta ca urmeaza Apocalipsa. In urma lui, axa Terrei se va inclina, apoi o entitate misterioasa va pune stapanire pe omenire.

Urmatorul semn, cel care va si declansa Apocalipsa, va fi asasinarea unui barbat important, de la nivel inalt. Va urma un razboi nuclear devastator, care va nimici umanitatea. In urma Apocalipsei, doua treimi dintre oamenii din intreaga lume vor muri in doar trei zile.

Blestemul biblic. Imaginile apocaliptice care i-au inspaimantat pe locuitori

Profetia ascunsa de Vatican timp de 83 de ani parca pare tot mai veridica. Blestemul biblic pare ca s-a napustit asupra acestei tari. Imaginile apocaliptice i-au inspaimantat pe locuitori. Au ajuns sa se gandeasca la un veritabil sfarsit al lumii. Este pentru prima oara in istorie cand se intampla asta in aceasta regiune a tarii. Cum arata tabloul terifiant. Vezi AICI intreaga poveste.

loading...